Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesi Yahya Kaptan’daki Amfi Tiyatro’yu yeniliyor

İzmit Belediyesi Yahya Kaptan’daki Amfi Tiyatro’yu yeniliyor … Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yenileme çalışmalarını tamamlandıktan sonra amfi tiyatronun da içinde bulunduğu parkın bakımını da yapacak. detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesi Yahya Kaptan’daki Amfi Tiyatro’yu yeniliyor

Yıllardır bakımı yapılmayan Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Amfi Tiyatro’ya el atan İzmit Belediyesi tamamen yenileyeceği amfi tiyatroyu kısa süre sonra şehrin hizmetine sunacak

İzmit Belediyesi, yıllardır el sürülmeyen Yahya Kaptan’daki Amfi Tiyatro alanında yenileme çalışmasına başladı. Konser, anma etkinliği ve söyleşi gibi etkinliklerin düzenlendiği Amfi Tiyatro’nun İzmit’e yakışır bir hale gelmesi için kolları sıvayan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Amfi Tiyatro’yu baştan yenileyecek.

YENİ YÜZÜYLE KARŞILAYACAK

İzmit Belediyesi ekiplerinin tam kapanma dönemini fırsat bilerek yenileme çalışmalarını sürdürdüğü Amfi Tiyatro sokağa çıkma yasaklarının ardından vatandaşları yeni yüzüyle karşılayacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yenileme çalışmalarını tamamlandıktan sonra amfi tiyatronun da içinde bulunduğu parkın bakımını da yapacak.

MODERN BİR GÖRÜNTÜ

Amfi Tiyatro’yu yenileme çalışmasıyla ilgili konuşan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, “Kültür ve sanat etkinliklerinin yoğun bir şekilde yapıldığı, mahalle halkının da fazlaca kullandığı açık hava gösteri alanını elden geçiriyoruz. Yeni yapacağımız kaplamaları, aydınlatmaları ve döşemeleriyle daha modern bir görüntüye kavuşmasını hedefliyoruz. Ayrıca içinde bulunduğu parkın da tüm eksikliklerini gidererek, tüm donatılarını onararak daha kullanışlı hale getirmeyiz hedefliyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica