Genel

İzmit Belediyesinde 1’inci halk bayramlaşması

İzmit Belediyesinde 1’inci halk bayramlaşmasıHürriyet; “Bayramlar küslerin barıştığı, insanların, milletlerin birlik ve kardeşlik duygusunu daha içten hissettiği günlerdir. Bugün bizim için daha da özel bir gün. Göreve gelmemizin ardın ilk bayramlaşma törenindeyiz” dedi. detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinde 1’inci halk bayramlaşması

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi önünde vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı halkıyla birlikte kutladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi önünde vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Milletvekili Tahsin Tarhan ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Saat 11.00’de İzmit Belediyesi önünde kurulan stantların önüne gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hürriyet çocuklarla ilgilendi…

Tüm vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve iyi dileklerini ileten Hürriyet, fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi. Bayramlaşma töreninde özellikle çocuklarla özel olarak ilgilendi. Minikleri bol bol seven Hürriyet, “Çocuklarımızın inşallah nice nice bayramlar yaşaması, kardeşçe bir ülkede büyümesi dileğiyle” sözlerini kullandı.

“Birlik ve kardeşlik duygusu”

Bayramlaşma öncesi kısa bir konuşma yapan Hürriyet, “Hepimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bayramlar küslerin barıştığı, insanların, milletlerin birlik ve kardeşlik duygusunu daha içten hissettiği günlerdir. Bugün bizim için daha da özel bir gün. Göreve gelmemizin ardın ilk bayramlaşma törenindeyiz. O yüzden kent bayramlaşması dışında bir bayramlaşma töreni de yapalım dedik” diye konuştu.

“Uzun süredir görmediklerim var”

“Ben sokağı biliyorum” diyen Hürriyet, “Milletvekilliğim döneminden bu yana birçok vatandaşımız ile sokakta birlikteydik. Bugün de uzun süredir göremediğimiz arkadaşlarımız da vardı. Onları görmekten çok mutluluk duydum. Hepimizin güzel kardeşlik duygularının hakim olması dileğiyle. Hepinizin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica