Ekonomi

İzmit Belediyesinde vezneler hafta sonu da açık olacak

İzmit Belediyesinde vezneler hafta sonu da açık olacak … “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödeyecek vatandaşlar ödemelerini 30 Kasım Pazartesi mesai bitimine kadar gerçekleştirebilecek…” detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinde vezneler hafta sonu da açık olacak

İzmit Belediyesinin vezneleri 30 Kasım Pazartesi günü sona erecek olan, 2020 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödemelerini yapacak vatandaşlar için hafta sonu da açık kalacak

İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2020 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu hatırlattı. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödeyecek vatandaşlar ödemelerini 30 Kasım Pazartesi mesai bitimine kadar gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar vergilerin ikinci taksitini İzmit Belediyesi Belsa Plaza 3’üncü kat Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimine, Bekirpaşa, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe hizmet binalarında bulunan veznelere ve 28 Haziran Mahallesi’nde bulunan Mevlana Kültür Merkezi’ndeki vezneye yatırabilirler.

HAFTA SONU VEZNELER AÇIK

İzmit Belediyesi, pandemi dönemini de göz önüne alarak vatandaşlara kolaylık sağlamak için 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günleri 10.30 ile 18.00 saatleri arasında Belsa Plaza Gelir Birimi, Bekirpaşa ve Kuruçeşme hizmet binaları ile Mevlana Kültür Merkezi’nde (cumartesi) mesai yaparak Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerini tahsil edecek. İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları, yığılma ve yoğunluk yaşanmaması için erken ödemelerinin kendileri açısından önem arz ettiğini vurguladı.

ÖDEMEDE KOLAYLIK

İzmit Belediyesi tarafından, ödeme ile ilgili mükelleflere alternatifler sunulurken banka ve PTT kanalıyla tahsilat yapılabilecek. Vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN numaralı hesaba ya da 111297 numaralı posta çeki hesabına EFT veya havale yolu ile yatırılabilecek. Ayrıca internet ortamında www.izmit.bel.tr adresine girerek Borç Sorgulama ve Tahsilat işlemlerinden ödeme gerçekleştirilebilecek.

ÖDEME NOKTALARI:

-Belsa Plaza (A Blok Kat:3 / Gelir Birimi Veznesi)
-Online ödeme /www.izmit.bel.tr (Borç Sorgulama ve Tahsilat)
-Kaymakamlık (Bekirpaşa), Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe ve Mevlana Kültür Merkezi hizmet binaları
-Tüm Halkbank, Denizbank ve PTT Şubeleri.
-Ayrıca İzmit Belediyesi hizmet binalarında kredi kartı ile ödeme yapılabilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica