Genel

İzmit Belediyesinde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

İzmit Belediyesinde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı KİHMED ile İzmit Belediyesi arasında öğrencilere ve gençlere yönelik faaliyetleri yapmak üzere protokol imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi de oy çokluğu ile kabul edildi. İzmit Belediyesinde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

İzmit Belediyesi’nde 2019 yılının ilk meclis toplantısı İbrahim Elgin başkanlığında yapıldı.

15 Temmuz şehitlerinden Abdullah Tayyip Olçok’un isminin verilmesi kararlaştırıldı…

Meclis toplantısında 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. İbrahim Elgin meclis açılışında yaptığı konuşmada belirli günlerle ilgili değerlendirmede bulunuldu. Toplantıda İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik bölgesine yapılan Deprem Müzesi ile Sanal Gerçeklik Küresi’nin bulunduğu komplekse 15 Temmuz şehitlerinden Abdullah Tayyip Olçok’un isminin verilmesi kararlaştırıldı. Yılın ilk meclis toplantısında Denetim Komisyonu Üyelerinin seçimi de yapıldı. Buna göre Engin Uztürk, Haluk Akgün, Canan Soylu, Ercan Umutlu ile Veli Beyaztaş denetim komisyonu üyeliklerine seçildiler.

Belediye Başkanına yetki verilmesi de oy çokluğu ile kabul edildi…

Gündem maddeleri arasında yer alan KİHMED ile İzmit Belediyesi arasında öğrencilere ve gençlere yönelik faaliyetleri yapmak üzere protokol imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi de oy çokluğu ile kabul edildi. Yeni yapılan parklara isim verilmesiyle ilgili maddelerinde görüşüldüğü meclis toplantısı yaklaşık yarım saat sürdü. İzmit Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 5 Şubat 2019 Salı günü saat 15:00’da yapılması kararlaştırıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica