Doğa Tarım

İzmit Belediyesinden Davuldere Barajı’nda çevre farkındalığı etkinliği

İzmit Belediyesinden Davuldere Barajı’nda çevre farkındalığı etkinliği

İzmit Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Davuldere Barajı çevresinde gerçekleştireceği etkinlikle hem çevre temizliği konusunda farkındalık yaratacak hem de yaza merhaba diyecek

İzmit Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde çevre temizliği konusunda farkındalık yaratacak bir etkinliğe hazırlanıyor. Tüm dünyada çevre farkındalığı oluşturmak adına kutlanan Dünya Çevre Günü’nde Spor İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğü öncülüğünde İzmit Kent Konseyi, KYÖD, TEMA, Dostluk Kulübü, Kocaeli Çevre Savunması kurumlarının ortaklığında Davuldere Barajı çevresinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Yaza Merhaba Etkinliği düzenlenecek.

DAVUL DERE BARAJI ÇEVRESİNDE YÜRÜYECEKLER

Her yaştan vatandaşın katılabileceği etkinlik 5 Haziran Pazar günü saat 08.30’da İzmit Belediye önünde başlayacak. Belediye önünde araçla hareket edecek olan ekip İzmit’in en güzel göletlerinde Davul Dere Baraj gölü ve çevresinde hem yürüyüş yapacak hem de farkındalık yaratmak adına çöp toplayacak. İkramlar ve müzik yayınının yapılacağı ücretsiz etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica