Genel

İzmit Belediyesinden HALK SÜT projesi açıklaması

İzmit Belediyesinden HALK SÜT projesi açıklaması … Halk Süt projesi, zamanla kendisini iyiden iyiye hissettiren enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle İzmit Belediyesini daha ekonomik bir yol izlenmesini gerektirmiştir. detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinden HALK SÜT projesi açıklaması

AK Partili Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü’nün meclis toplantısında inek kredisi diyerek kastettiği ve aslında küçümseyerek ifade ettiği; 2021 yılı Temmuz ayı içerisinde meclisten kredi çekilmesi onayı alınan proje Halk Süt projesidir

O dönem içerisinde kredi çekilerek yapılması planlanan Halk Süt projesi, zamanla kendisini iyiden iyiye hissettiren enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle İzmit Belediyesini daha ekonomik bir yol izlenmesini gerektirmiştir. Nitekim meclisten onayı alınan kredi çekilmemiş, ancak Halk Süt projesi unutulmamış ve farklı yollardan hayata geçirilmiştir.

İzmit Belediyesinin halka ve üreticiye dokunan projelerinden biri olarak gündeme gelen Halk Süt projesinin AK Partili meclis üyeleri tarafından net olarak anlaşılamadığını ve küçümsenmekte olduğunu üzülerek görmekteyiz.

Ekonomisi çıkmaz içerisine sokulan, insanları zam yağmurunda boğulan, halkının alım gücü iyice eriyen Türkiye’de 3 ay önce inek alınan paraya ne yazık ki artık tavuk bile alınamamaktadır. Ancak Türkiye’ni gerçeklerinden uzak yaşayanların bu hezeyanları, halka ve üreticiye dokunan projelerle dalga geçilmesine asla sebep değildir.

İzmit Belediyesi olarak ekonomik koşullar ne kadar zor olursa olsun vatandaşlarımızın yanında olan projeleri “Demokraside çareler tükenmez” diyerek hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isteriz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica