Genel

İzmit Belediyesinden “İç Denetim Çalıştayı”

İzmit Belediyesinden “İç Denetim Çalıştayı” … “Karar alma süreçlerini kapsayan İç Kontrol Sisteminin daha işler hale gelebilmesi amacıyla İzmit Ramada Otel’de İç Denetim Çalıştayı gerçekleştirildi…” detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinden “İç Denetim Çalıştayı”

Kurumsal çatı altında, halka daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürekli geliştiren İzmit Belediyesi, dün tüm birimlerin katılımı ve Türkiye Kalite Derneği (KAL-DER) iş birliğiyle ‘İç Denetim Çalıştayı’ gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi ve KAL-DER iş birliğinde geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirilen Süreç Çalıştayının ardından, belediyenin organizasyon yapısını, işleyişini, görev, yetki ve sorumluluklarını, karar alma süreçlerini kapsayan İç Kontrol Sisteminin daha işler hale gelebilmesi amacıyla İzmit Ramada Otel’de İç Denetim Çalıştayı gerçekleştirildi.

TÜM BİRİMLER KATILDI

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan yardımcıları, birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen çalıştayda İzmit Belediyesinin ana organizasyon yapısı ve alt süreçleri üzerine değerlendirilmeler yapıldı.

GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLER MASAYA YATIRILDI

Organizasyon içinde yatay ve dikey olarak performans gelişimi, hizmet kalitesinin gelişimi üzerine grup çalışmaları gerçekleştirilirken, organizasyonun güçlü ve zayıf yönleri tartışılarak iyileştirme çalışmaları masaya yatırıldı. Önümüzdeki günlerde ilgili birimlerin katılacağı beş ayrı çalıştay ile KAL-DER iş birliğinde iç denetim ve süreç yönetimi çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica