Genel

İzmit Belediyesinden Kamuoyu Duyurusu

İzmit Belediyesinden Kamuoyu Duyurusu

İzmit Belediyesi, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen’in istifa ettiğine dair gerçeğe dayanmayan habere yönelik basın aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirdi – akarhaber

İzmit Belediyesinin Basın ve Kamuoyu Duyurusu:

25.04.2023 tarihli Özgün Kocaeli İnternet Haber Sitesi’nde yayınlanan “İzmit Belediyesi bu iddia ile çalkalanıyor” başlıklı Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen’in istifa ettiğine dair haber YALANDIR!

Gerçekle ilgisi olmayan iddialarla ilgili olarak, kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğumuzu yerine getirmek üzere bu açıklamayı yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmayan, çamur at tutmazsa izi kalsın yaklaşımı ile hazırlanıp yayınlanan karalama haberi, başkanımızı ve başkanımızın şahsında İzmit Belediyemizin kurumsal kimliğini hedef almıştır.

Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Burak Güreşen’in bir istifasının olmadığı gibi, bu gibi saçma bir nedenle istifa hazırlığında olduğu iddiası deli saçmasıdır.

Gerçek dışı iddiaların ve çarpıtılan bilgilerin, kamuoyunu yanıltacak şekilde haberlere konu edilmesi, sansasyon oluşturulması, kurumların ve temsilcilerinin karalanması ve itibarsızlaştırılmaya çalışılması basın özgürlüğü kapsamında olmayan faaliyetlerdir.

Müdüriyet ve yöneticileri nezdinde Başkanımızı karalamaya dönük, Belediyemizin kurumsal kimliğine zarar vermeyi amaçlayan, dedikodu üreten bu haberi yayınlayan kuruluş hakkında hukuki süreçler başlatılacaktır.

Saygılarımızla.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica