Genel

İzmit Belediyesinden Kamuoyuna Duyuru

İzmit Belediyesinden Kamuoyuna Duyuru

Yeni Kocaeli Gazetesinde belediyemizi ve başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef alan, “Emzirme kabinlerini kaldıran Hürriyet geri adım attı” haberi tamamen asılsız ve amacı insanları kandırmaktır

ESKİ VE SAĞLIKSIZ KABİNLER PANDEMİ DÖNEMİNDE KALDIRILDI

İzmit Belediyesi olarak, önceki belediye yönetimi tarafından son derece sağlıksız ve hijyen açısından anne ve bebek sağlığını tehdit eden, İzmit Belediyesi önündeki emzirme kabinini kaldırdık. Ayrıca bir havalandırması dahi bulunmayan eski bebek emzirme kabini pandemi dönemi şartları gereği kaldırıldığını da belirtmek isteriz.

SEKA’DAKİ KABİNİMİZİ BİZE SORMADAN KALDIRDILAR

Ayrıca Seka Park’ta bulunan ve İzmit Belediyesine ait olan emzirme kabinimiz, Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarafımıza herhangi bir bilgi verilmeden ve sorumsuz bir şekilde kaldırılmıştır.

TÜRK KADINLARI BİRLİĞİYLE OLUMLU GEÇEN TOPLANTI

Pandemi dönemi sonrasında; anne ve bebek sağlığı açısından önemine inandığımız, yönetmeliklere ve sağlığa uygun emzirme kabinleriyle ilgili geçtiğimiz hafta Türk Kadınlar Birliği ile bir toplantı gerçekleştirdik.
Bu toplantıda da Sağlık Bakanlığının bebek ve anne sağlığı kriterlerine uyan emzirme kabinleri konusunda görüşmelerimiz oldu.

BU HABERİN AMACI İNSANLARI KANDIRMAK

Bu toplantının sosyal paylaşımı üzerinden İzmit Belediyesi ve Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik, “İzmitli anneler Hürriyet’e geri adım attırdı, Nevzat Doğan zamanındaki emzirme kabinleri geri dönüyor” demek tamamen alenen insanları kandırmaktır.

DOĞAN DÖNEMİNDEKİ EMZİRME KABİNİ ASLA GERİ KONMAYACAK

Bir kere geçmiş belediye başkanı Nevzat Doğan zamanında, anne ve bebek sağlığını hiçe sayan bir emzirme kabini asla ve asla, bir daha kurulmayacaktır. Daha önce de belirttiğimiz üzere Sağlık Bakanlığı emzirme kabini standartlarına uygun, anne ve bebek sağlığına önem veren emzirme alanları için çalışmalarımız devam etmektedir.

Yeni Kocaeli Gazetesinde çıkan yanlı haberin, halkımızı kandırmamasını diliyoruz.

İzmit Belediyesi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica