Genel

İzmit Belediyesinden ücretsiz hayvan ambulansı hizmeti

İzmit Belediyesinden ücretsiz hayvan ambulansı hizmeti … “vatandaşlar, çevrelerinde hasta veya yaralı sokak hayvanlarına anında müdahale edilebilmesi için hayvan ambulansından ücretsiz olarak yararlanabilecek…” detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinden ücretsiz hayvan ambulansı hizmeti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in projelerinden olan hayvan ambulansı hizmeti Pazartesi günü başlıyor. Vatandaşlar 444 41 00 ve 318 00 00 numaralarını arayarak ücretsiz hayvan ambulansı hizmetinden yararlanabilecek.

İzmit Belediyesi, sokaktaki küçük dostlarımız için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in projelerinden biri olan ücretsiz hayvan ambulansı, yaralı sokak hayvanlarına ilk müdahaleyi yapmak için 11 Mayıs Pazartesi günü hizmete başlayacak.

“Ücretsiz hizmet verecek”

Hayvan dostu İzmit Belediyesi, İzmit’teki sokak hayvanlarının olası yaralanmalarına anında müdahale edebilmek için ücretsiz hayvan ambulansını devreye sokuyor. Böylece vatandaşlar, çevrelerinde hasta veya yaralı sokak hayvanlarına anında müdahale edilebilmesi için hayvan ambulansından ücretsiz olarak yararlanabilecek. Sahipsiz sokak hayvanları için müdahalenin gerektiği durumlarda vatandaşlar 444 41 00 ve 318 00 00 numaralarından hayvan ambulansı hizmeti alabilecek.

“Veteriner kontrolünde ilk müdahale”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde hizmete başlayacak olan hayvan ambulansı ile sahipsiz hayvanlara veteriner kontrolünde anında müdahale edilebilecek. İçerisinde sedye, kedi ve köpekler için ikişer adet kafes, muayene masası, ilk yardım seti ve oksijen tüpü bulunan donanımlı hayvan ambulansı ile İzmit Belediyesi, sokaktaki dostlarımızın yardımına koşacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica