Genel

İzmit Belediyesinden yeşil-siyah renklere çok güzel hediye

İzmit Belediyesinden yeşil-siyah renklere çok güzel hediye

Tribünler MaNga’nın Kocaelispor marşıyla coşacak!

Geçtiğimiz akşam İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kocaelispor taraftar bilgi yarışmasında Kocaelispor marşı ilk kez İzmitlilerle buluştu. Ünlü rock grubu Manga’nın seslendirdiği marşın klibi İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından milyonların beğenisine sunuldu

İzmitli vatandaşların sevdası olan Kocaelispor’un 56’ncı kuruluş yıl dönümü sebebiyle ünlü müzik grubu MaNga’nın Kocaelispor için özel hazırladığı marş İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla vatandaşla buluştu.

İZMİT BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentin sevdası olan Kocaelispor’un 56’ncı kuruluş yıl dönümü sebebiyle Kocaelisporlu vatandaşlara özel bir hediye hazırladı. 56. yıla özel hazırlanan marş, yeni sezon başlarken İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Kocaelispor için özel hazırlanan marş vatandaşlar tarafından yoğun beğeni ve yorum aldı.

“KOCAELİPSPORUMUZA ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yayınlanan marşa dair yaptığı paylaşımda, “MaNga gibi çok önemli rock grubundan Kocaelispor’umuza çok güzel bir hediye. Bugün Kocaelispor’umuz 2. ligde ilk maçına çıkarken, Türk Alternatif Rock Müziğin MTV ödüllü öncü gruplarından maNga’nın yeşil siyah kokan bu şarkısı tüm Kocaelispor camiasına ve taraftarlarına hediyemiz olsun” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica