Genel

İzmit Belediyesinin yakacak yardımı başvurularında son gün yarın!

İzmit Belediyesinin yakacak yardımı başvurularında son gün yarın! … 500 TL tutarında yakacak yardımı sağlayacak olan İzmit Belediyesi, kara kış günlerinde İzmitli vatandaşların temel ısınma hakkına erişimini kolaylaştıracak. detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesinin yakacak yardımı başvurularında son gün yarın!

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kara Kış Fonu kapsamında ikinci kez başlattığı yakacak yardımı başvuruları 2 Şubat Salı (yarın) günü bitiyor

Sosyal belediyecilik ve sosyal adalet anlayışıyla hareket ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, kış aylarının gelmesiyle birlikte ihtiyaç duyduğu tespit edilen 1170 aileye Kara Kış Fonu kapsamında 585 bin TL değerinde yakacak yardımı sağladı. 24 Ocak itibariyle ikinci kez yakacak yardımı başlatan İzmit Belediyesi, 2 Şubat Salı (yarın) günü başvuruların son günü olduğunu hatırlattı.

500 TL TUTARINDA YARDIM YAPILACAK

Yükselen yakıt fiyatları ve gelen zamlar, bütçelere yeni bir gider daha eklerken harekete geçen İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi aileler için bir kez daha yakacak yardımı sağlıyor. 500 TL tutarında yakacak yardımı sağlayacak olan İzmit Belediyesi, kara kış günlerinde İzmitli vatandaşların temel ısınma hakkına erişimini kolaylaştıracak.

2 ŞUBAT SON!

Doğalgazlı, sobalı veya elektrikli ısıtıcı fark etmeksizin bütün hanelerin başvurabileceği yakacak yardımına İzmit Belediyesi B Blok 2.Kat Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden yüz yüze veya 0262 318 00 00 (4216-4220) veya www.izmitkardeseller.com üzerinden 2 Şubat Salı gününe kadar başvurular yapılabilecek. Başvurular Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu tarafından incelenecek olup başvuran vatandaşlarla SMS yoluyla iletişime geçilecektir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica