Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Çarşısı ‘İyilik Şenliği’ için geri sayım başladı

İzmit Çarşısı ‘İyilik Şenliği’ için geri sayım başladı … Çeşitli müzik gruplarının canlı performanslar sergileyeceği ve sürpriz dinletilerin yer alacağı şenlikte yoga, dans ve sürpriz oyunlar düzenlenecek. detaylar haberimizde…

İzmit Çarşısı ‘İyilik Şenliği’ için geri sayım başladı

İzmit Belediyesi tarafından Good4Trust işbirliğiyle 9 ay önce hayata geçirilen ve üretici ağını sürekli genişleten İzmit Çarşısı, İyilik Şenliği ile tüm kenti kucaklayacak. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet herkesi İyilik Şenliği’ne davet etti

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Good4Trust ile işbirliğinde yürütülen İzmit Çarşısı, ekolojik ve sosyal açıdan sorumlu ve adil olan üreticilerle tüketicileri İyilik Şenliği’nde buluşturacak. 8-9 Ekim tarihleri arasında Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek İyilik Şenliği’nde İzmit Çarşısı üreticilerinin rengarenk stantları ve lezzetli tadım etkinlikleri yer alacak. Çeşitli müzik gruplarının canlı performanslar sergileyeceği ve sürpriz dinletilerin yer alacağı şenlikte yoga, dans ve sürpriz oyunlar düzenlenecek. Aileler de çocuklar için kurulu alanda keyifli günler geçirecek.

ÇEVRECİ BİR ŞENLİK!

İzmit Çarşısı İyilik Şenliği’nin ‘sürdürülebilir’ bir etkinlik olması için şenlik alanında pet şişelerde su satılmayacak. Bunun yerine katılımcılar, su sebillerinden ücretsiz olarak geri dönüştürülmüş karton bardaklarla su ihtiyacını karşılayabilecek. Çöpüne Sahip Çık Vakfı’nın ‘Atıkcan’ maskotları şenlik alanında yer alacak. Çocuklarla gün boyunca ‘Çöpü Sıfırla Oyunu’ oynayacak olan ekipler etkinlik sonunda da alanda çöp bırakmamak için herkese çöp poşeti dağıtacak.

CUMHURİYET PARKI’NDA

Tüm kenti İzmit Çarşısı İyilik Şenliği’ne davet eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sevgili İzmitliler, İzmit Çarşısı İyilik Şenliği ile siz değerli yurttaşlarımızı İzmit Çarşı’mızın insana ve doğaya dost üretim yapan üreticileriyle bir araya getireceğiz. İzmit Çarşısı’nda birbirinden değerli üreticilerinin rengarenk stantları, lezzetli tadım etkinlikleri 8-9 Ekim tarihlerinde Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştireceğimiz İzmit Çarşısı İyilik Şenliği’nde olacak.

SÜRPRİZLERLE DOLU 2 GÜN

Birbirinden keyifli panel, söyleşi ve atölyeler, canlı performanslar, sürpriz dinletileri, yoga, dans, oyunlar ve daha fazlası İzmit Çarşısı İyilik Şenliği’nde sizlerle birlikte olacak. Siz de İzmit Çarşısı İyilik Şenliği’ne gelin ve birbirinden değerli ürünlerin bulunduğu stantların tadını çıkarın, sevdiklerinizle birlikte keyifli bir gün geçirin. Tüm vatandaşlarımızı İzmit Çarşısı İyilik Şenliği’ne davet ediyoruz” dedi.

SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİN

Çevreye ve insana saygılı üretim yapmak isteyen üreticileri bünyesine katarak her geçen gün büyüyen bir aile olan İzmit Çarşısı, tüketiciler ile üreticileri İyilik Şenliği’nde buluşturacak. Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve gelişmelerden haberdar olmak için İzmit Çarşısı sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

https://good4trust.org/carsi-izmit
https://facebook.com/izmitcarsisi/
https://instagram.com/izmitcarsisi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica