Ekonomi

İzmit Çarşısı’nda “Babalar Günü” indirimi başladı

İzmit Çarşısı’nda “Babalar Günü” indirimi başladı … Doğaya ve topluma saygılı üretim yapmaya niyetli yerel işletmeler, esnaf ve kadın girişimcilerin ürünlerinin yer aldığı İzmit Çarşısı’nda Babalar Gününe özel kampanya başladı. detaylar haberimizde…

İzmit Çarşısı’nda “Babalar Günü” indirimi başladı

100’ü aşkın İzmitli üreticiyi, esnafı ve girişimciyi bünyesinde toplayan ülkenin ilk yerel çarşısı İzmit Çarşısı’nda Babalar Günü indirimi başladı

İzmit Belediyesi öncülüğünde Good4trust işbirliğiyle hayata geçirilen İzmit Çarşısı ile İzmitli üreticiler Türkiye genelinden alıcılara ulaşmaya devam ediyor. Doğaya ve topluma saygılı üretim yapmaya niyetli yerel işletmeler, esnaf ve kadın girişimcilerin ürünlerinin yer aldığı İzmit Çarşısı’nda Babalar Gününe özel kampanya başladı.

DOĞAYA VE İNSANA SAYGILI

Yerelden ülke geneline açılan İzmit Çarşısı üreticileri, ürünlerini izmitcarsisi.org adresinde yüzbinlerce alıcıya sunmayı sürdürüyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Şubat ayında faaliyetine başlayan İzmit Çarşısı’nda Babalar Günü’ne özel indirim başladı. Dükkân sahipleri, ürünlerinin fiyatlarında çeşitli oranlarda indirimler uygulayarak Babalar Günü kampanyasına katıldı. 21 Haziran Pazartesi gününe kadar devam edecek olan Babalar Günü indirimi ile hem doğaya ve insana saygılı üreticiye destek verilecek hem de bölgesel ekonomi canlanacak.

SEVDİKLERİNİZE İYİLİK HEDİYE EDİN

“İyilikler paylaşıldıkça çoğalır” sloganıyla yola çıkan Good4Trust iş birliğiyle yürütülen İzmit Çarşısı’ndaki Babalar Günü kampanyası ile hem İzmitli üreticilere destek olabilir, hem de sevdiklerinize iyilik hediye edebilirsiniz.

İzmit Çarşısı Babalar Günü Özel kategorisindeki ürünlere göz atmak için, https://good4trust.org/carsi-izmit-babalargunu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica