Ekonomi

İzmit Çarşısı’nda üreticiler bir yılı değerlendirdi

İzmit Belediyesi ve Good4Trust işbirliğiyle faaliyetlerine devam eden İzmit Çarşısı’nda üreticiler her Çarşamba akşamı dayanışma toplantısında bir araya geliyor. 48’inci dayanışma buluşmasını gerçekleştiren üreticilere bu hafta Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç ve Good4Trust kurucusu Dr. Uygar Özesmi eşlik etti. Üreticilerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığı buluşmalarda dayanışma ağını güçlendirecek güçlü fikirler ortaya çıktı.

GÜLENÇ VE ÖZESMİ DE KATILDI

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç ve Good4Trust kurucusu Dr. Uygar Özesmi’nin de katıldığı buluşma online olarak gerçekleşti. İzmitli üreticiler, girişimciler ve esnaf İzmit Çarşısı’nın bir yılını değerlendirdi. Dükkân sahibi katılımcılar memnuniyetini dile getirirken buluşmada çevresel sorunlar ve adil üretimin önemine değinildi.

İZMİT ÇARŞISI’NDA NASIL DÜKKAN AÇABİLİRİM?

Kocaelili bir işletme sahibiyseniz veya İzmit’te yaşayan bir üretici iseniz, İzmit Çarşısı’nda yer alarak Türkiye pazarına kolayca açılabilirsiniz. İzmit Çarşısı’nda üretici olmak için izmit.carsisi@good4trust.org adresine e-posta atabilir veya 0546 521 11 05 numaralı telefondan mesai saatleri içerisinde bilgi alabilirsiniz. izmitcarsisi.org adresindeki ürünleri satın alarak ve çevrenize duyurarak yerel ekonominin kalkınmasına destek olabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica