Raporlar

İzmit Kadın Çalıştayı Kitap Lansmanı yarın Haliç Kongre Merkezi’nde

İzmit Kadın Çalıştayı Kitap Lansmanı yarın Haliç Kongre Merkezi’nde

İzmit Belediyesinin düzenlediği Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı İmza Protokolü ve Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayının kitap haline getirilen sonuç bildirgesinin lansmanı, yarın saat 11:00’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) tarafından Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı İmza Protokolü ve Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı geçtiğimiz yıl İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmişti. Farklı bölgelerden 30 belediyeden 100’ün üzerinde temsilcinin katıldığı çalıştayda kadın ve kız çocuklarına karşı şiddetin önlenmesi adına eğitim ve seminerler verilirken dünyanın farklı bölgelerinde hayata geçirilen iyi uygulama örnekleri incelenmişti. Düzenlenen çalıştayın sonunda ortaya çıkan sonuç bildirgesi ve uygulama örnekleri, kısa süre sonra akademik destek alınarak kitap haline getirildi.

EKREM İMAMOĞLU VE CANAN GÜLLÜ KATILACAK

İzmit’te düzenlenen ve ülkede büyük ses getiren Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı İmza Protokolü ve Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı sonucunda oluşturulan kitap, yarın yapılacak lansmanı ile kamuoyuna tanıtılacak. Kitabın lansmanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 15 Ağustos Pazartesi (yarın) günü gerçekleştirilecek. Haliç Kongre Merkezi’nde saat 11.00’da başlayacak olan lansmana İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü konuşmacı olarak katılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica