Raporlar

İzmit Serdar Mahallesinde 2 sokak için Karantina uygulanıyor

İzmit Serdar Mahallesinde 2 sokak için Karantina uygulanıyor … Açıklamada; “… pozitiflerle temaslı kişiler tespit edilmiş, test sonucu Covid-19 pozitif olan hastalar Seka Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınmıştır…” denildi. detaylar haberimizde…

İzmit Serdar Mahallesinde 2 sokak için Karantina uygulanıyor

İzmit İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 13/05/2020 tarih ve 2020/15 sayılı kararı ile Serdar Mahallesi Güç Sokak ve İnce Sokak için uygulanan karantina konusunda Kocaeli Valiliğinden açıklama yapıldı.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Koronavirus (Covid-19) Hastalığı nedeniyle ülkemiz ve ilimiz genelinde vatandaşlarımızın sağlığı için çeşitli tedbirler alınmaktadır. Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan filyasyon ve saha çalışmaları neticesinde;

İzmit İlçesi Serdar Mahallesi Güç Sokak ve İnce Sokak’ta pozitif vaka ve bu pozitiflerle temaslı kişiler tespit edilmiş, test sonucu Covid-19 pozitif olan hastalar Seka Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınmıştır.

Sosyal izolasyonun tam ve sağlıklı sağlanabilmesi amacıyla; İzmit İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 13/05/2020 tarih ve 2020/15 sayılı kararı ile Serdar Mahallesi Güç Sokak ve İnce Sokak’ın (iki sokak) giriş çıkışlarının ikinci bir karara kadar kapatılması ve bu sokaklarda tam karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verilmiştir.

Serdar Mahallesi Gül Sokak ve İnce Sokak’ta yaşayan vatandaşlarımız ikinci bir değerlendirme ve karar alınıncaya kadar karantina kurallarına tabi tutulmaktadır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur…” ifadelerine yer verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica