Genel

İzmit ve Darıca’da geçici güzergah uygulaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün Darıca ve İzmit ilçelerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapılacak.

İzmit ve Darıca’da geçici güzergah uygulaması … Çalışma süresince araç geçişine izin verilmeyen güzergahlar için Ulaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergahlar belirlendi. detaylar haberimizde…

İzmit ve Darıca’da geçici güzergah uygulaması

Darıca geçici güzergahı
Darıca geçici güzergahı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Darıca ve İzmit ilçelerinde çalışma yapacak. Çalışma süresince araç geçişine izin verilmeyen güzergahlar için Ulaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergahlar belirlendi.

DARICA’DA GEÇİCİ GÜZERGAH

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Şantiye Sokakta yapılacak altyapı çalışması nedeniyle araç trafiğine izin verilmeyecek. Bu güzergahı kullanan araçlar çalışma süresince Reşat Nuri Gültekin Caddesi, Ressam Osman Hamdi bey Caddesi ve İstasyon Caddesini kullanacak.

İZMİT’TE SÜLEYMAN PAŞA SOKAK

İSU Genel Müdürlüğü İzmit ilçesinde ise Süleyman Paşa Sokakta kazısız yöntemle rehabilitasyon çalışması yapacak. Çalışma süresince Süleyman Paşa Sokak’ta araç trafiğine izin verilmeyecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica