Genel

İzmit’in camileri tam kapanma sonrası için dezenfekte ediliyor

İzmit’in camileri tam kapanma sonrası için dezenfekte ediliyor … İzmit Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilmeleri için kentteki tüm camilerde hijyen uygulamasına devam ediyor. detaylar haberimizde…

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜR DR. MEHMET ÇETİNKAYA
VETERİNER İŞLERİ MÜDÜR DR. MEHMET ÇETİNKAYA

İzmit’in camileri tam kapanma sonrası için dezenfekte ediliyor

İzmit Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde kapalı olan camilerde temizlik ve dezenfekte çalışması yaparak camileri tam kapanma sonrasına hazır hale getiriyor

Koronavirüsün ilk gününden bu yana özellikle camileri dezenfekte eden İzmit Belediyesi, tam kapanma sürecinde de dezenfekte izlemlerini hızlandırdı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilmeleri için kentteki tüm camilerde hijyen uygulamasına devam ediyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü, Topçular Mahallesi Necatibey Camii’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi
Veteriner İşleri Müdürlüğü, Topçular Mahallesi Necatibey Camii’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi

BİRÇOK ÇALIŞMAMIZ VAR

İzmit halkının sağlığı için yapılan çalışmalara ilişkin konuşan İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, “Koronavirüs sürecinden İzmit halkımızın sağlığı ve refahı için Covid-19 vakalarının görüldüğü mekanların ilaçlanması, sivrisinek ilaçlaması, Kocaeli’deki tüm ilçelerden gelen taksi ve kamu araçlarının dezenfekte edilmesi, yaralı hayvanların yerinde mobil tedavi aracı ile tedavi edilmeleri ve aşılanmalı, sokaktaki dostlarımız için belediyemize ait besleme alanlarına mama bırakılması gibi birçok çalışmamız var” dedi.

CEMAATİMİZİN REFAHI İÇİN

Dr. Mehmet Çetinkaya, “Tüm bu çalışmalarımıza ek olarak tam kapanma sürecinde kapalı olan camilerimizde de dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Dinimize göre insan ve toplum için yapılan hayır Allah için yapılmış demektir. Bu açıdan, ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ diyerek camilerimizi dezenfekte edip tam kapanma sonrası cemaatimizin refahı için hazır hale getiriyoruz. Talep eden tüm camilerimizde temizlik ve dezenfekte çalışması yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica