Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit’in Sarısu’da beş yıldızlı tatil köyü var

İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı; gerek konaklama tesisleri ve gerekse konusunda uzman personelin kusursuz hizmetiyle göz kamaştırıyor.

İzmit’in Sarısu’da beş yıldızlı tatil köyü var … Kocaeli’de görev yapan yerel ve ulusal gazetelerin muhabirlerinin yanı sıra gazete sahipleri ve İnternet Gazeteleri Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri kampa tam not verdi. detaylar haberimizde…

İGF yöneticileri Başkana başarılar diledi
İGF yöneticileri Başkana başarılar diledi

İzmit’in Sarısu’da beş yıldızlı tatil köyü var

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in girişimleriyle hayata geçirilen Sarısu Kampı, ziyaretçilerini adeta büyüledi
Dönemin belediye başkanı Nevzat Doğan tarafından ihmal edilen ve atıl durumda bırakılan İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı; gerek konaklama tesisleri ve gerekse konusunda uzman personelin kusursuz hizmetiyle göz kamaştırıyor.

Başkan misafirlerine kampı gezdiriyor
Başkan misafirlerine kampı gezdiriyor

Gazetecilerden tam not

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatları sonrası baştan aşağı elden geçirilen ve beş yıldızlı tatil köyüne dönüştürülen Kandıra’ya bağlı Sarısu köyünde bulunan kampın son konukları basın mensupları oldu. Kocaeli’de görev yapan yerel ve ulusal gazetelerin muhabirlerinin yanı sıra gazete sahipleri ve İnternet Gazeteleri Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri kampa tam not verdi. Geçtiğimiz hafta sonu kampa ağırlanan arasında İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç ve Başkan Vekili Mecit Ünal da vardı.

Black Duo Trio
Black Duo Trio

Black Duo Trio’dan mükemmel performans

Kandıra protokolü ve belediye eski başkanlarının da katıldığı ve kokteyl ile başlayan ağırlama ve tanıtım toplantısında sahne alan Black Duo Trio, kulakların pasını sildi. Yan flütte Ulaş İskenderoğlu, kemanda Nur Celil ve çelloda İrem Başdaş’dan oluşan üçlü, klasik ve jazz müziği eserleriyle izleyenleri büyülü bir atmosfere götürdü.

Murat Taylan sahnede
Murat Taylan sahnede Grup Sır’a katıldı

Murat Taylan, geceye renk kattı

Yenilen akşam yemeği sonrası sahneye çıkan Grup Sır, dillere pelesenk olmuş türkü ve şarkıları davetlilerle birlikte söyledi. Konserin bir bölümünde sahneye çağrılan ve istekleri geri çevirmeyen Tasavvuf Müziği sanatçısı ve İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nde görevli Murat Taylan geceye renk kattı.

Başkan Zeynep'in ikizleriyle
Başkan Zeynep’in ikizleriyle

İkizler, kampın maskotu oldu

Gecenin ilerleyen saatlerinde Grup Sır hareketli parçalarla davetliler coştururken, Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Hakan Tanta, Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner, gazetecilerle birlikte piste çıkıp bol bol oynadı. İki günlük kampa katılan gazeteci Zeynep Yalçın Aksan’ın sevimli ikizleri Masal ve Kumsal, kampın adeta maskotu oldu.

Gece eğlenceye doyamadılar
Gece eğlenceye doyamadılar

Kamp ateşi olmazsa olmaz

Gecenin ilerleyen saatlerinde yakılan kamp ateşinin etrafında toplanan başkan ve gazeteciler haşlanmış ve közde mısır keyfi yaşarken; Murat Taylan elindeki mikrofonu davetlilere tutarak kimisine şarkı söyletti, kimisinin de anılarını aktarmasını sağladı. Bu arada Hakan Tanta esprileriyle ateş etrafında toplananları deyim yerindeyse kırdı geçirdi.

Grup sır
Grup sır türküleriyle hüzünlendirdi

Gazeteciler güzel anılarla ayrıldı

Sarısu Gençlik Kampı ziyaretinin ikinci günündeyse gazeteciler doğa yürüyüşü; Ve sonrasında Sarısu deresinde kano gezintisi yaparken bazıları da denize girmeyi tercih etti. İzmit Belediyesi’ne bağlı SARBAŞ tarafında işletilen kampın çalışanları dört dörtlük hizmet verirken gazeteciler kamptan güzel anılarla ayrıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica