Genel

İzmit’li Görkem ilk tekli çalışması ‘Sonbahar’ı yayınladı

İzmit’li Görkem ilk tekli çalışması ‘Sonbahar’ı yayınladı … Yıllardır gitarı ve sesiyle çıktığı sahnelere iz bırakan İzmitli sanatçı Görkem Subaşı, Sonbahar adlı ilk teklisini 7 Nisan’da yayınladı. detaylar haberimizde…

İzmit’li Görkem ilk tekli çalışması ‘Sonbahar’ı yayınladı

İzmit’in yetiştirdiği sanatçı Görkem Subaşı‘nın ilk tekli çalışması yayında…

Yıllardır gitarı ve sesiyle çıktığı sahnelere iz bırakan İzmitli sanatçı Görkem Subaşı, Sonbahar adlı ilk teklisini 7 Nisan’da yayınladı.

Yaptığı yeni albümden yayınlanan ilk teklinin içinde Subasi Recording ve Hayalperest Orkestrası iş birliği görülmekte. Yayınlanan ilk tekliyi, aşağıdaki linklerden dinleyebilirsiniz.

Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=rJB9uD3EIic
Spotify; https://open.spotify.com/album/0kqkcsSu3WZgEJO40sIKNW?si=YwjlLWuARUCbaL-EUnZ_Lg

Görkem Subaşı kimdir?
1992’de İzmit / Kocaeli’de doğdu. 1999 yılında ilk kez gitarla tanıştı. Babası Bülent Subaşı’nın müzisyen oluşu onu müziğe daha yatkın hale getirdi. 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nı kazandı. Burada 6 yıl boyunca piyano, gitar ve solfej eğitimi aldı. 2008 yılından sonra çeşitli mekan ve organizasyonlarda gitarı ve sesiyle sahne aldı. 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı bölümünü kazandı. 2015 yılında “Hayalperest” isimli grubuyla Türkiye’de adı duyulmuş mekanlarda canlı performanslar sergiledi. 2018 yılında lisans bölümünden mezun olup; sonrasında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı olan Görsel İletişim Tasarımı ve Reklamcılık Yüksek Lisans bölümünü kazandı. 2020 Nisan ayında ilk tekli şarkısı olan Sonbahar’ı piyasaya sürdü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica