Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmitli kadınlar, bu kez 19 Mayıs için yürüdü

İzmitli kadınlar, bu kez 19 Mayıs için yürüdü

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen yürüyüş etkinliği, bu hafta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı adına düzenlendi

Ramazan Ayı sebebiyle düzenli olarak gerçekleştirilen yürüyüş etkinliklerine ara veren İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, kadınların toplu halde spor yapmasına olanak sağlayan bu etkinliklerine bugün itibariyle yeniden başladı. Yürüyüş için SEKA Park’ta bir kez daha bir araya gelen kadınlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da unutmayarak bu önemli günü hep birlikte kutladılar.

GÜNE KEYİFLİ VE ENERJİK BAŞLADILAR

Vatandaşların, sporu günlük hayatlarına sokması amacı ile yapılan yürüyüş etkinliğine çok sayıda kadın katıldı. Güne ısınma hareketleriyle başlayan kadınlar, SEKA Park’tan Plajyolu’na kadar olan bölümü yürüdü. Temiz hava ve deniz manzarası eşliğinde güne keyifli ve enerjik başlayan kadınlar yürüyüş etkinliklerinin devamını dileyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Spor kenti İzmit’te yürüyüş etkinlikleri programlar dâhilinde devam edecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica