Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit’te 29 Ekim Tüm Gün Coşkuyla Kutlanacak

İzmit’te 29 Ekim Tüm Gün Coşkuyla Kutlanacak … “Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı Manga’nın konseri saat 20:00’da 41 Burda AVM otoparkında pandemi kurallarına uygun olarak arabalı konser konseptiyle yapılacak…” detaylar haberimizde…

İzmit’te 29 Ekim Tüm Gün Coşkuyla Kutlanacak

İzmit Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde tüm gün kutlamadan kutlamaya geçerek İzmitlilere çok hareketli bir gün yaşatacak. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde gerçekleşen Cumhuriyet etkinliklerine özlem duyan İzmitliler yoğun katılım sağlıyorlar.

Bugün saat 14.00’te Atatürk Müzesi; saat 16.00’da Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve halk oyunları ekipleriyle birlikte bin kişilik zeybek gösterisi; Ve saat 20.00’da 41 burda AVM otoparkında Manga konseri gerçekleşecek.

📍 Dünyanın En Zengin Atatürk Müzesi İzmit’te Açılıyor

Atatürk Müzesinin açılış töreni bugün saat 14.00’da Yeşil Konak ‘ta gerçekleştirilecek.

📍 Bin Kişilik Zeybek Rüzgarı Esecek

Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu saat 16:00’da bin kişilik zeybek gösterisiyle yaşanmaya devam edecek. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’nda gerçekleşecek olan Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve ilimizdeki onlarca halk oyunları ekibinin İzmitlilerle birlikte oluşturacağı bin kişilik dev gösteri Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine renk katacak.

📍 Manga İle Cumhuriyet Coşkusu Tavan Yapacak

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali ise Türk Rock müziğinin önemli gruplarından Manga ile olacak. Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı Manga’nın konseri saat 20:00’da 41 burda AVM otoparkında pandemi kurallarına uygun olarak arabalı konser konseptiyle yapılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica