Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit’te her şey bir ‘Gülümseme’ ile başladı

İzmit’te her şey bir ‘Gülümseme’ ile başladı

İzmit Belediyesinin halkçı belediyecilik anlayışıyla birçok hizmeti ve işletmeyi belediye eliyle sunması yüzlerde gülümseme oluşturmaya devam ederken, vatandaşın vergisi doğru değerlendirilerek vatandaşa hizmet olarak geri dönüyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle daha önce ihale ile kişilere verilen işletmeler artık belediye eliyle halkın yararına işletiliyor. İzmit Belediyesi SARBAŞ eliyle yönetilen sosyal tesis ve kafeler vatandaşa uygun ve kaliteli hizmet veriyor. Güler yüzlü personelleri, lezzetli ve zengin menüsü ile tercih edilen İzmit Belediyesi sosyal tesisleri vatandaşların da uğrak noktası olmaya devam ediyor.

VATANDAŞIN VERGİSİ HİZMET OLARAK DÖNÜYOR

Halkçı belediyecilik anlayışıyla vatandaşın vergisini doğru değerlendiren İzmit Belediyesi, vergileri vatandaşa hizmet olarak sunuyor. 1 Kişiyi, yandaşı değil yalnızca İzmitlileri memnun etme çabasıyla hareket eden; ihalesi biten her işletmeyi kendi bünyesine alarak istihdam da yaratan İzmit Belediyesi, örnek çalışmalara imza atıyor.

GÜLÜMSEYEREK BAŞLADI

İhalesi bittikten sonra İzmit Belediyesi SARBAŞ tarafından işletilen ve isminin hakkını vererek yüzlerde gülümseme oluşturan Gülümse Kafe kentin markası olma yolunda emin adımlarla yürürken, İzmit Belediyesi kentin birçok noktasında ihalesi tamamlanan işletmelerde vatandaşlara kaliteli hizmet veriyor.

KENT MERKEZİNİN KALBİ

Özel sektöre verildiğinde bir kişiyi memnun edecekken belediye eli ile işleterek binlerce vatandaşın yüzünü güldüren İzmit Belediyesi, Gülümse Kafe’nin ardından Yeni Cuma Çay Bahçesi, Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi, Şehr-i İzmit Kafe’yi de kendi uhdesine alarak vatandaşların bir kez daha gönlünü kazandı. Kent merkezinin kalbi olan noktalarda artık İzmit Belediyesi eliyle uygun, hijyenik ve kaliteli hizmet veriliyor.

ÇOCUKLAR AQUPARKTA DİLEDİĞİNCE EĞLENİYOR

Daha önce özel firma eliyle işletilen İzmit Belediyesi Aqupark’ı İzmit Belediyesi artık kendisi işletiyor. Sürenin dolması ile tekrar ihale edilmeyip belediyenin kendi bünyesine aldığı İzmit Belediyesi Aquapark’ı, SARBAŞ üzerinden hizmet veriyor. Sıcak yaz günlerinin en çok tercih edilen noktası haline gelen ve makul ücretlerle hizmet veren Aqupark, özellikle çocukların gönlünü fethediyor.

LAVANTA KOKUSU EŞLİĞİNDE KEYİFLİ AKŞAMLAR

Kısa süre önce açılan Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta şimdiden vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Gülümse Kafe Lavanta ’ya akın eden vatandaşlar, mekânın İzmit Belediyesi eliyle işletilmesinden ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken yaz akşamlarının keyfini lavanta kokuları eşliğinde çıkarıyor.

GÜLÜMSETMEYE DEVAM EDECEK

Fevziye Çay Bahçesi’nde ihaleye tekrar çıkmayan İzmit Belediyesi, tadilat çalışmaları gerçekleştirdiği alanı yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunacak. Halkçı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen İzmit Belediyesi çalışmalarda sona yaklaştığı Malta Sosyal Yaşam Alanı ile de vatandaşları gülümsetmeye devam edecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica