Genel

İzmit’te toplu sünnet şöleni heyecanı başlıyor

İzmit’te toplu sünnet şöleni heyecanı başlıyor

İzmit Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla önümüzdeki Pazar günü (4 Eylül) toplu sünnet şöleni gerçekleştirecek

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla önümüzdeki Pazar günü (4 Eylül) toplu sünnet organizasyonu gerçekleştirecek. Şölen, Cephanelik Stadyumunda saat 17.00 ile 21.00 arasında gerçekleştirilecek. İzmit Belediyesi programa katılmak isteyen vatandaşlar için saat 16.00’da Cumhuriyet Parkı, Ordu Evi, Seka Camii Önü, Doğu Kışla Parkı ve Alikahya Sabancı Kültür Merkezinden servis kaldıracak.

ÇOCUKLAR SÜNNET OLDU

Hem ailelere destek sağlayacak hem de çocuklara güzel bir anı bırakacak olan toplu sünnet organizasyonuna İzmit’te yaşayan aileler başvurdu. 1 – 30 Haziran tarihleri arasında 6-12 yaş aralığında erkek çocuğu bulunan ailelerden alınan başvuru değerlendirmeleri tamamlandı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce değerlendirilmesi tamamlanan ve uygun bulunan ailelerin çocukları Ağustos ayı içerisinde İzmit Belediyesi tarafından belirlenen hastanede sünnet oldu.

EĞLENCE ZAMANI

Operasyonların tamamlanmasının ve çocukların sağlığına kavuşmalarının ardından ise çocuklar sünnet şöleninde doyasıya eğlenecek. Çocukların bir sünnet düğününde ihtiyaç duyabileceği her detay düşünülerek, İzmit Belediyesi tarafından ücretsiz karşılanıyor. Çocukların sünnet kıyafetleri, fotoğraf çekimleri, sünnet konvoyu, eğlenceler, ikramlar İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edildi. Şölen havasında geçecek olan etkinlikte, İzmit Belediyesinin çocuklara birbirinden renkli hediyeleri olacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica