Genel

Jean-Claude Van Damme Kocaeli de yatırım yapacak

Jean-Claude Van Damme Kocaeli de yatırım yapacak Aksiyon ve dövüş filmlerinin sevilen oyuncusu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli’de ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulunmak üzere Türkiye’ye geldi. Jean-Claude Van Damme Kocaeli de yatırım yapacak detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Jean-Claude Van Damme Kocaeli de yatırım yapacak

Burçin Şahin ve Taner Barlas ile birlikte kuracakları JCVD Fitness & Health markasına yapılan bayilik talepleri var

Van Damme, Kocaeli’de Türk iş adamları Burçin Şahin ve Taner Barlas ile birlikte kuracakları JCVD Fitness & Health markasına yapılan bayilik taleplerini değerlendirecek.

“Uluslararası bir proje bu… İlk örneğini Kocaeli’de açmayı planlıyoruz”

56 yaşındaki Belçikalı aktör, basın mensuplarının “Neden Türkler ile ortaklık yapmak istiyorsunuz?” sorusuna, “Türkiye’yi ve Türkleri çok seviyorum. Kocaeli hayranlık uyandırıcı şekilde güzel… Temiz hava, güzel göl ve yürüyüş için çok güzel ormanlar var. Her zaman fitness merkezi kurmayı hayal ediyordum. Uluslararası bir proje bu… İlk örneğini Kocaeli’de açmayı planlıyoruz” diye cevap verdi.

6 bölümlük aksiyon-komedi serisinin çekimi yapılıyor

Sinema ve televizyon dünyasından da kopmayan Van Damme, şu sıralar Amazon platformunda yayınlanan ve kendisinin canlandırdığı 6 bölümlük aksiyon-komedi serisi Jean-Claude Van Johnson ile de adından söz ettiriyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica