Genel

Kadınlar İzmit sokaklarında Hürriyet’e destek veriyor

Kadınlar İzmit sokaklarında Hürriyet’e destek veriyor Fatma Kaplan Hürriyet’in saha çalışmalarında da Hürriyet’e tam destek veren; CHP Kocaeli İl ve İzmit ilçe kadın kolları kendi ekipleriyle de sokak sokak, kapı kapı çalışıyor. detaylar haberimizde…

Kadınlar İzmit sokaklarında Hürriyet’e destek veriyor

CHP İzmit belediye başkan adayı Hürriyet yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm hızıyla çalışmaya devam ederken, CHP Kocaeli il ve İzmit ilçe kadın kolları da İzmit belediye başkan adayı Hürriyet’e yaptıkları saha çalışmalarıyla destek oluyor.

İzmit ilçe Kadın Kolları sokak sokak, kapı kapı çalışıyor…

CHP il başkanlığı ve İzmit ilçe başkanlığı kadın kolları yönetimleri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi. İzmit belediye başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in saha çalışmalarında da Hürriyet’e tam destek veren CHP il ve İzmit ilçe kadın kolları kendi ekipleriyle de sokak sokak, kapı kapı çalışıyor.

İzmit belediye başkanının neden Fatma Kaplan Hürriyet olması gerektiğini yurttaşlara anlatıyorlar…

CHP İl ve kadın kolları başkanlığı yönetimi sadece İzmit belediye başkan adayı Hürriyet’in programlarına katılmakla kalmıyor; İzmit’in stratejik noktalarında vatandaşlarla buluşuyor ve daha güzel bir İzmit için neden Fatma Kaplan Hürriyet olması gerektiğini yurttaşlara anlatıyor. Hürriyet’in gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlere de iştirak eden kadınların sahada yaptıkları seçim çalışmaları 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partide de büyük moral motivasyon kaynağı oluyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica