Genel

Kadınların Erkekleri baştan çıkaran 16 hareketi

Kadınların Erkekleri baştan çıkaran 16 hareketi Her kadının seksi bir tarafı vardır. Ama ne yazık ki bunu nasıl kullanmamız gerektiğini bilmiyoruz. İşte erkekleri baştan çıkaran, kadınların yaptığı 16 şey… Kadınların Erkekleri baştan çıkaran 16 hareketi detaylar haberimizde…

Kadınların Erkekleri baştan çıkaran 16 hareketi

Kadınlar kendilerini ne kadar seksi hissederlerse karşı cinsin daha kolay dikkatini çekebilirler. Ancak nedense bazı kadınlar seksi olduklarını düşünmüyorlar. Bilmedikleri bir şey varsa o da bu seksiliği nasıl kullanmaları gerektiği.

İşte kadınları karşı konulmaz yapan o hareketler:

1- yavaşça dudaklarını ısırırsa…

Hani çocuklar heyecanlandığında ya da korktuklarında dudaklarını ısırır ve olayı daha da dokunaklı hale getirir ya; işte erkekler de kadınlar dudaklarını ısırdıklarında aynı şeyi hissediyor. Bir erkeğin karşısında yavaşça dudaklarınızı ısırdığınızda size karşı ne kadar sevecen olabilir göreceksiniz.

2- pürüzsüz bir cilde sahipse…

Pürüzsüz bir cilde sahip olan kadından daha seksi bir şey olabilir mi? Antik roma zamanından bu yana kadınların tüylerinden kurtulup pürüzsüz bir vücuda sahip olma fikri meğer o zamanlarda da seksiymiş.

3- boynu açık bırakan saç modelleri kullanıyorsa…

Bir kadının en belirgin aksesuarı saçıdır. Yapılan araştırmalara göre erkekler kadınların arka boyun bölgesini ve yüzünü açıklıkta bırakan saç modellerinden hoşlanıyor.

4- erkek gömleği giyerse…

Bir kadının bol erkek göleği giymesi “en seksi” sabahları akla getirdiğinden olacak ki erkeklere çok seksi geliyormuş.

5- omuz üstünden bakış atarsa…

Omzunun üzerinden gizemli bir bakış, kendi özel büyüsüne sahiptir. Geçen yüzyılın reklam posterlerinin bize tam olarak bu şekilde baktığı güzel bir nedeni vardır.

6- özgüvene sahipse…

Kendinden emin bir kadın kapıdan içeri girdiği an tüm dikkatleri üzerine çeker. Ancak kendine güvenmenin de bir sınırı var. Fazlası aşırıya kaçıp itici durabilir.

7- omuzlarını açık bırakıyorsa…

Yapılan araştırmalara göre kadınların omuzlarını açık bırakması erkekler koruma ve sarılma arzusu uyandırıyor.

8- topuklu ayakkabılarla kusursuz yürürse…

Bazı kadınlar topuklu ayakkabılardan hoşlanmaz ama bazıları topuklu ayakkabı olmadan dışarı adım atmaz. Ama topuklu ayakkabı giyen bir kadın o ayakkabıların hakkını verir de yürürse, baştan çıkaramayacağı bir erkek yoktur. Bizden söylemesi…

9- seksi bir ses tonu varsa…

Erkekler Marilyn Monroe gibi nefes kesici bir sesle büyüleniyor. Marilyn Monroe’yu yaşama şansı erişenler ünlü aktrisin ses tonuyla ilgili “viagra etkisi” ifadesini kullanıyordu.

10- dolgun dudaklara sahipse…

Hafif dolgun, parlak dudaklar, bir kadını çekici kılan ilk unsurlardan biridir. Bu madde konusunda dikkat etmeniz gereken nokta eğer dudaklarınız ince ise dolgun göstermek için makyajla hile yapabilirsiniz. Yani kadınların konuşurken bilerek şişirdiği dudaklar erkeklere itici ve komik gelebilir.

11- zarafete sahipse…

Asalet bir kadın için dengedir. Öncelikle aşırı seksi durup itici bir hali almaz aynı zamanda da karşı konulmaz bir çekiciliğe sahiptir.

12- spor tayt giydiğinde…

Tayt bir kadının tüm kıvrımlarını ön plana çıkarıyor. Özellikle spor salonunda erkekler endorfin salgılarken, dikkat çekmeniz için önünden geçmeniz yeterli olabilir.

13- çilliyse…

Her ne kadar çoğu kadın çillerinden nefret edip onları makyajla kapatmaya çalışsa da erkeklerle çiller çok çekici geliyor. Araştırmalara göre erkeklerde saf çocuksu duygu uyandırıyormuş.

14- doğal makyaj yapıyorsa…

Yakışıklı ve varlıklı erkeklerin yanında aşırı makyajlı kadınları gördüğünüze bakmayın aslında erkekleri asıl baştan çıkaran şey doğallıktır.

15- gözlük takıyorsa…

Kadınların gözlük takmasının erkekler üzerinde otoriter bir etki yarattığı belirtiliyor. Onlara göre gözlük takan kadınlar daha ulaşılması zor durduğu için erkekleri mıknatıs gibi çekiyor.

16- içten gülüyorsa…

Çoğu kadın eğer ağzını açarak kahkaha atarsa tüm imajını zedeleyeceğini düşünür halbuki erkeklere göre duygularını tüm içtenlikle gösteren kadınlar oldukça çekici ve seksi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica