Sağlık

Kadınların Erkeklerin sevişme saatleri farklılık gösteriyor

Kadınların Erkeklerin sevişme saatleri farklılık gösteriyor Yapılan araştırmalar sonucunda kadınlar ve erkekler için en uygun sevişme saatleri belli oldu. İşte o saatler… Kadınların Erkeklerin sevişme saatleri farklılık gösteriyor detaylar haberimizde…

Kadınların Erkeklerin sevişme saatleri farklılık gösteriyor

Kadın ve erkeklerin arzu duyduğu saatler vücutlarına göre değişiklik gösteriyor. En uygun sevişme saatleri de kadın ve erkekler açısından farlılıklar taşıyor. Yapılan araştırmalar sonucunda kadınlar ve erkekler için en uygun sevişme saatleri belli oldu. İşte o saatler…

Kadın ve erkeklerin vücut ihtiyaçlarına göre seks saatleri belli oldu. Uzmanlar uzun zamandır yaptıkları araştırmalar sonucu cinselliği ortaya çıkaran saat dilimlerini belirledi.

Yapılan araştırmalara göre, kadın ve erkeklerin en istekli saatleri, birbirinden zıt zaman dilimine işaret ediyor.

“Kadınların en şehvetli saati 23:21”

Araştırmalarda, kadınların; 23.00-02.00 saatleri arasında, erkeklerin ise; 06.00-09.00 saatlerinde arzu duyuyor. Her 4 kadından biri, günün tüm yorgunluğuna rağmen gece 11 ile 2 saatleri arasında şehvetli olurken, bu 3 saatlik pencerede, 23:21 saati kadınların en çok tercih ettikleri saat oldu.

“Erkeklerin üst noktaya çıktığı saat sabah 7:54”

Erkeklerde ise yüzde 28 oranında en tercih edilen saat aralığı sabah 6 ile 9 arası oldu. Erkeklerin cinsel arzularının ise en üst noktaya çıktığı saat sabah 7:54 olarak belirlendi. Fakat kadınların sadece yüzde 11’inin bu saatte kendini tutkulu hissettiği belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica