İGF

Kahramanmaraş’ta Elektrikçiler Odası’na güçlü aday! 

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Kahramanmaraş Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Bobinajcılar Odası’na aday olan Ali Akkurt yaptığı yazılı açıklamada, “2022 yılında gerçekleşecek olan genel kurulumuzun başta odamıza, üst kuruluşlarımıza ve esnafımıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Önceki dönemlerde görev yapmış başkanlarımıza, mevcut başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza odamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, diğer adaylara başarılar dilerim.” diyerek adaylığını duyurdu. 

Oda Başkanı seçilmesi durumunda yapacağı projeleri açıklayan Akkurt, “Odamızın şu an için hukuk danışmanı yok. Oda başkanı seçilmemiz durumunda hem mütahitlerimizi hem de elektrikçi esnafımızı karşılıklı olarak güvence altına almak ve haklarını korumak için odamızda hukuk danışmanlarından oluşan bir komisyon kuracağız. Zor durumda olan üyelerimize destek amacıyla Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Bobinajcılar Odamızın terkibinde Esnaf Fonu oluşturacağız. Yeniden ustalık belgesinin proje gücünü 30 kW çıkartılması ve daha fazla imkanların sağlanması için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.. 

“KİMLİK SORULMASININ KALDIRILMASINI SAĞLAYACAĞIZ” 

Akedaş ve Akedaşa bağlı Şefliklerde SBT Belgesi olan üyelerimize her defasında kimlik soruluyor ve kimlikler girişte ziyaret süresi boyunca rehin bırakılıyor. Buda bazen iş yoğunluğundan kimliklerin unutulmasını sağlıyor ki, böyle bir durumda üyelerimizin işleri bir hayli aksıyor. Bu hususta, karşılıklı görüşmeler yaparak bunu ortak bir uygulama ile ortadan kaldıracağız.  

“YETKİSİZ ÇALIŞAN ELEKTRİKÇİLERİ VE KAYIT DIŞI ÇALIŞMALARI ENGELLEYECEĞİZ” 

Farklı kurum ve kuruluşlarda elektrikçi olarak çalışan bazı şahıslar mütahitlerle bireysel olarak anlaşarak binaların elektik aksamını tabiri caizse kayıt dışı yapıyorlar. Bu da hem üyelerimizin iş kaybına hem de binalar için ilerde önüne geçilemeyecek sorunlara yol açıyor. Oda başkanı olmamız durumunda bu sorunu çözerek, tüm iş ve işlemlerin kayıt altında yapılmasını sağlayacağız. 

“SORUNLARI DİNLEYEN VE ÇÖZÜM ÜRETEN BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ” 

Üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile daima üyelerimiz için çalışacağız. Odamız organizesinde sosyal faaliyetleri artıracağız.  

“UNUTTURULAN GELENEKSEL BULUŞMALARIMIZI GERİ GETİRECEĞİZ” 

Uzun zamandır unutturulan geleneksel buluşmalarımızı devam ettireceğiz. Sık sık üyelerimiz ile biraraya gelerek hem üyelerimiz için neler yapabilirizi konuşup, hem de üyelerimiz arasında kaynaşma ve işbirliğini artıracağız. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica