Siyaset

Karabaş: “Cumhuriyet Vatandaşlarımızın Ortak Adı Olmaya devam edecek”

Karabaş: “Cumhuriyet Vatandaşlarımızın Ortak Adı Olmaya devam edecek” … Karabaş; “Cumhuriyet; ülkemize, geleceğimize inanan milletimizin; eşitlik, özgürlük ve çağdaş demokrasi temelleri üzerine kurulmuş ve inşası milletimizin iradesi olan değerli bir eserdir” dedi. detaylar haberimizde…

Karabaş: “Cumhuriyet Vatandaşlarımızın Ortak Adı Olmaya devam edecek”

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş, Cumhuriyetin 97. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Kısa adı Deva olan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş; Serdivan halkının Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıldönümünü kutlayarak; Cumhuriyetin, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti; dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın ortak adı olmaya bugün olduğu gibi yarın da devam edeceğini söyledi.

“Cumhuriyetin 97. Yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” diyen Sinan Karabaş; “Cumhuriyet; ülkemize, geleceğimize inanan milletimizin; eşitlik, özgürlük ve çağdaş demokrasi temelleri üzerine kurulmuş ve inşası milletimizin iradesi olan değerli bir eserdir” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica