Siyaset

Karabaş: “Deva Partisi olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Karabaş: “Deva Partisi olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” … Karabaş, “Yıllardır asfalt atılmayan caddeyi ve iki yıl önce yıkılan, hala yapımına başlanmayan Fevzi Çakmak İlköğretim okulu arazisini yerinde gördük, yıkıldığı haliyle duruyor olması bizleri fazlasıyla üzdü” dedi. detaylar haberimizde…

Karabaş: “Deva Partisi olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Yıllardır sorun teşkil eden ve bir türlü asfaltlanamayan Otuziki Evler’i gezen Deva’lı Karabaş; “Şehrin girişine sahip mahallenin asfaltlanmaması vatandaşı ve oradan geçmesi gereken sürücüleri adeta çileden çıkarıyor” dedi.

Çizmelerini giyip kendini bir türlü asfaltlanamayan ve yağmur yağdığı zaman adeta çamur deryasına dönen Otuziki Evler Mahallesi’nin yollarına atan Deva Partisi’nin başarılı Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş; sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımında; “32 Evler Mahallemizin keşmekeş haline gelen yol sorunu için mahalle sakini ve esnafımızla birlikteydik. Şehrin girişine sahip mahalle olması sebebiyle ihmal edilmemesi önem arz ediyor. Yıllardır asfalt atılmayan caddeyi ve iki yıl önce yıkılan, hala yapımına başlanmayan Fevzi Çakmak İlköğretim okulu arazisini yerinde gördük, yıkıldığı haliyle duruyor olması bizleri fazlasıyla üzdü. Bu konuda yapılan ihmaller kabul edilemez. Eğitimde kaliteyi arttırmak gelecek nesillere aktarmamız gereken borçlarımızın başında geliyor. Esnafımızla ve halkımızla dertleştik. Deva Partisi Sakarya olarak, esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek, tepkisini dile getirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica