Genel

Karaca: “İzmit halkının iradesine ipotek koyamazsınız”

Karaca: “İzmit halkının iradesine ipotek koyamazsınız”

Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, mecliste Cumhur İttifakı’nın oylarıyla reddettiği araç satın talebi sonrası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e destek vererek, “İzmit halkı Fatma Başkanın yanındadır” dedi

Kent kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak israf, rant ve talan düzenine karşı hayata geçirmek istediği projelerle adından sıkça söz ettiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mecliste çoğunluğu bulunan Cumhur İttifakı meclis üyelerinin verdiği ret oylarıyla engellenmeye devam ediyor. AKP ve MHP’li meclis üyeleri son olarak, Hürriyet’in hizmet araçlarını Devlet Malzeme Ofisi’nden uygun fiyata satın alınması ve belediyenin mal sahibi olması talebine ikinci kez ret oyu vermişti.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN DESTEK GÖRÜYOR

Verilen ret kararları sonrası takdiri halka bırakan Hürriyet, yaptırdığı afişlerle kendisine yapılan engellemeleri ve rant düzenine nasıl izin verildiğine ilişkin kentin dört bir yanına afiş ve billboardlar astırttı. Bu hamle sonrası Türkiye’nin gündemine oturan ve her kesimden destek gören Başkan Hürriyet’e bir destekte Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan geldi.

“İZMİT SENİNLE FATMA BAŞKANIM”

Ekonominin her geçen kötüye gittiği ve enflasyonun öngörülemediği bir dönemde İzmit Belediyesini çok daha makul bir fiyata mal sahibi yaparak geleceği için önemli bir yatırım yapmasına engel olunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e destek çıkan Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İzmit halkının iradesine, İzmit halkına hizmete ipotek koyamazsınız. İzmit halkı Fatma Başkanın yanındadır. Günü geldiğinde hizmet için mücadele eden ile hizmete engel olanları sandıkta ayırmasını bilecektir. İzmit seninle Fatma Başkanım” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica