Siyaset

Karakadılar: ‘Bu çirkin olayla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz’

Karakadılar; “Vatan millet sevgimiz üzerinden siyasi kazanç sağlamaya çalışmak halkımıza, milli değerlerimize yapılan büyük bir saygısızlıktır” dedi.

Karakadılar: ‘Bu çirkin olayla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz’Karakadılar; “Şehitlerimiz bu vatan için AK Parti üye alım stantlarından aldıkları başvuru formlarıyla değil, gururla taşıdıkları Türk Bayrağı ile can vermiştir” dedi. detaylar haberimizde…

Karakadılar: ‘Bu çirkin olayla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz’

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar; “Vatan millet sevgimiz üzerinden siyasi kazanç sağlamaya çalışmak halkımıza, milli değerlerimize yapılan büyük bir saygısızlıktır” dedi.

“AKP Gençlik Kolları üye alım standı açtı”

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla İzmit Milli İrade Meydanı’nın da önceki akşam düzenlenen anma töreninde AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın tanıtım ve yeni üye alımı standı açması büyük tepki topladı. Törene katılım gösterenler arasında yer alan CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar da, siyasi kimliklerin bir kenara bırakılarak milli birlik ve beraberlik duygularının yaşatılması gereken gece de yaşanan olaya sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar şu ifadeleri kullandı:

“Milli değerlerimiz siyaset üstüdür”

“15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında düzenlenen törene hepimiz siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakarak katılım sağladık. Hiçbir vatandaş Türk bayrağı dışında bir bayrağı, flamayı o alana sokmadı. Şehitlerimizin anısını yaşattığımız bu anlamlı gecede AK Parti İl Gençlik Kolları’nın tanıtım standı açması kabul edilebilir bir olay değildir. Milli değerlerimiz siyaset üstüdür. Vatan sevgimiz siyaset üstüdür. Şehitlerimiz bu vatan için AK Parti üye alım stantlarından aldıkları başvuru formlarıyla değil, gururla taşıdıkları Türk Bayrağı ile can vermiştir. Şehitlerimizin anısı önünde, vatan millet sevgimiz üzerinden siyasi kazanç sağlamaya çalışmak halkımıza, milli değerlerimize yapılan büyük bir saygısızlıktır. Standı kuranlar kadar kurulmasına izin verenlerde bu saygısızlığa ortak olmuştur. Bu çirkin olayla ilgili gerekli işlemlerin yapılması ve bir daha yaşanmaması için tüm yetkilileri göreve çağırıyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica