Siyaset

Karamollaoğlu: HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi

Karamollaoğlu: HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi

Temel Karamollaoğlu, Armağan Çağlayan’ın ‘Demirtaş’ın yorumları toplantılarınızdaki gündemi ne kadar etkiliyor?’ sorusuna ‘HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi’ yanıtı verdi

Armağan Çağlayan’ın “Zor Ama Yine de Sor” programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, muhalefetin seçimi kaybetme ihtimali üzerine hiç konuşmadığını söyledi.

Çağlayan, Karamollaoğlu’na, “Kaybedersek ne yapacağız konusu hiç konuşuluyor mu?” diye sordu. Karamollaoğlu cevabında, “Enteresan. Herkes ‘kesin kazanacağımız’ görüşünde. Biz kazanırız, kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Çağlayan, “Hiç kaybetme ihtimalinin üzerinde konuşulmamasına şaşırdım” karşılığını verdi.

‘KAYBEDERSEK OTURUP AĞLAYACAĞIZ’

Karamollaoğlu, 6’lı masanın gündeminde kaybetme ihtimali olmadığını yeniden vurgulayarak, şu ifadelerle devam etti:

“Kaybedersek… Şimdi bunu ne konuşacağız? Kaybettik, ne yapacağız? Oturup ağlayacağız. Bunun üzerinde bundan dolayı durulmuyor. Hiçbir zaman bu konu bizim gündemimize gelmedi.”

‘HDP BİZİM GÜNDEMİMİZE HİÇBİR ZAMAN GİRMEDİ’

Temel Karamollaoğlu, Armağan Çağlayan’ın “Selahattin Demirtaş’ın altılı masaya yönelik yorumları toplantılarınızdaki gündemi ne kadar etkiliyor?” sorusuna HDP’nin hiç gündemlerinde olmadığını belirterek “HDP bizim gündemimize hiçbir zaman girmedi yani biz bu konuyu Altılı masada hiç konuşmadık, fikir beyanı olmadı.

Fakat dışarıda baya büyük spekülasyonlar yapılabiliyor bu tamamen zihinleri bulandırmak için yapılan bir takım değerlendirmelerdir diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica