Genel

Karaosmanoğlu’na 15 yıllık çalışma arkadaşlarından ziyaret

Karaosmanoğlu’na 15 yıllık çalışma arkadaşlarından ziyaret Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, 12 ilçede yer alan nikah memurlarıyla bir araya geldi. Karaosmanoğlu’na 15 yıllık çalışma arkadaşlarından ziyaret detaylar haberimizde…

Karaosmanoğlu’na 15 yıllık çalışma arkadaşlarından ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 12 ilçede yer alan nikah memurlarıyla bir araya geldi. Ziyaret nedeniyle İzmit Belediyesi Nikah Memuru Fikri Sever; “Sizinle 15 yıldır birlikte neşeli, güzel nikahlar kıydık. Size her şeyden önce 15 yıl boyunca nikahlara gelme konusunda gösterdiğiniz özenden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“Toplumun evlilik konusunda bilinçlenmesi lazım”

Nikah memurlarının ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 yıla yakındır sizlerle Kocaeli’nin dört bir yanında halkımızın en mutlu günlerine görevimiz gereği şahitlik ettik. Bu süreçte sizlerin işlerinize olan saygınızdan dolayı hiç sorun yaşamadık. Öncelikle 15 yılda bizimle uyumlu çalıştığınız için ve bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” ifadelerini sarf etti. “Sizler o kadar önemli bir iş yapıyorsunuz ki; bize Rabbimizin emirlerinden birisi olan evlenmenin mutluluklarına zemin hazırlıyorsunuz diyen Karaosmanoğlu, “Nikah, Allah’ın emridir. Fakat son yıllarda nikahlardan daha fazla boşanmaların olmasına da çareler üretmeliyiz ifadelerini sarf etti.

“Boşanmaların azaltılmasında nikah memuruna iş düşmektedir”

Boşanmaların azaltılmasında eğitim kurumlarının yanı sıra nikah memurlarına da iş düştüğünü dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Boşanmalar sonrası özellikle mağduriyet yaşayan kadınlarımızın daha fazla bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesi gerekmektedir. Bizler nikahı kıyarken dualarımızı, temennilerimizi söylüyoruz. Bu konuda kurulan birliktelikler aile için her zaman önce sağlık, mutluluk ve huzur dilerim. Sonra da çiftimiz için dua ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica