Genel

KARBAFED yönetimi Karacabey Boğazköy yaz pikniğine katıldı

KARBAFED yönetimi Karacabey Boğazköy yaz pikniğine katıldıYılmaz; “Federasyon çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, oldukça güzel işlere imzanızı atıyorsunuz. Sizlere başarılar diliyorum… Sayın başkanım bizlere hangi aşamada ihtiyaç hissederseniz bir işaretiniz yanınızda olmamıza yetecektir” dedi. detaylar haberimizde…

KARBAFED yönetimi Karacabey Boğazköy yaz pikniğine katıldı

Kocaeli Arvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu (KARBAFED) Başkanı Mikail Kalyoncu, Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan ve Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ile birlikte, Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren Gürcü STK’larının sosyal etkinliğine eksiksiz katılmaya özen gösteriyorlar.

Bursa’nın Karacabey İlçesinde Gürcü vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları Boğazköy mahallesinde “Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği”nin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Pikniğine KARBAFED yönetimİ olarak katıldılar.

KARBAFED yönetim kurulu başkanı Mikail Kalyoncu, Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Doğan Yılmaz ve yönetimini, KARBAFED’in 6-7-8 Eylül 2019 tarihinde düzenleyecek olduğun “Marmara Artvinliler Yayla Şenliği”ne davet etti.

Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Doğan Yılmaz; “KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti bizleri son derece memnun etti. Federasyon çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, oldukça güzel işlere imzanızı atıyorsunuz. Sizlere başarılar diliyorum… Sayın başkanım bizlere hangi aşamada ihtiyaç hissederseniz bir işaretiniz yanınızda olmamıza yetecektir” dedi.

KARBEFED Başkanı Mikail Kalyoncu; “Sayın başkan Doğan Yılmaz bey ve yönetimi bizleri unutmayarak davet ettiniz, şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum. ATA topraklarından gelip buralarda yaşam mücadelesini hep birlikte veriyoruz. Tabii ki her platformda sizlerin ricanız bizim için bir emirdir. Marmara Bölgesi kapsamında mutlaka birbirimizin çalışmasında bilgimiz olacaktır. Daha güçlü olmak adına sizlerle en kısa zamanda bir araya gelmek arzusu ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica