Genel

Kartepe Belediyesi 2023 Yılı İlk Meclis Toplantısı

Kartepe Belediyesi 2023 Yılı İlk Meclis Toplantısı

Kartepe Belediyesi 2023 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı – akarhaber

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, başkanlığında 2023 yılının ilk meclis toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminde yer alan 2023 yılı Denetim Komisyonu üyeliklerine Ali Karakaş, Eda Açıkyol, Fatma Öztaşkın, Recep Ubay ve Sabri Soyer seçildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan Elektronik haberleşme istasyonları için yer kiralama ücreti belirlenmesi maddesi oy birliği, Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği oy çokluğu, Arslanbey ve Derbent Mahalleleri uygulama imar planı değişikliği maddeleri oy birliği, Maşukiye ve Arslanbey Mahalleleri uygulama imar planı değişikliği ek süre talebi oy birliği ile kabul edildi.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan “Müze kurulması”, “Geçici işçi vizesi”, “Boş kadro derece değişikliği”, “Dolu kadro derece değişikliği”, “Sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi” oy birliği, Çekok Gıda Tic. ve San. A.Ş. tarafından bağışlanan 2022 model 330 S Ford Transit marka aracın belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe olarak kabul edilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

Derbent, Uzuntarla ve İbrikdere Mahallesi sınırları içerisinde hazırlanan uygulama imar planı değişikliği ve “Plan hükmü teklifi” İmar Komisyonu’na havale edildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica