Bilim-Teknoloji

Kartepe’de Eğitimci – Yazar Merve Gülcemal’e Yoğun İlgi

Kartepe’de Eğitimci – Yazar Merve Gülcemal’e Yoğun İlgi

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Eğitimci – Yazar Merve Gülcemal “Kitaplar çocukları uyutmak için değil uyanık tutmak için vardır” dedi. Fuarda veli ve öğrencilere seminer veren ve kitaplarını imzalayan Yazar Gülcemal’e yoğun ilgi vardı

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Eğitimci – Yazar Merve Gülcemal “Çocuğuma Dinini Sevdiriyorum” semineri ile katıldı. Gülcemal “Bilmek uygulamak için yetmiyor. Çocukluk dönemleri kaçırılmaktadır. Çocuklarımıza bakıcı olarak bakıyoruz, eğitimci bakış açısı geliştirmemiz lazım” dedi.

SEVERSEK SEVDİRİRİZ

“Özellikle yemek konusunda takıntımız kadar başka konulara takıntılı değiliz” diyen Gülcemal “Çocuklarımızın teknolojiyle bir arada olmasından dolayı ilerleyen dönemde birçok rahatsızlık baş göstermektedir. Çocuklarımızın ruhlarını beslemeliyiz. Çocuklarımız bizlerin düşüncelerini çok iyi görmektedirler. Senin sevdiklerini çocuklarında sever” açıklamasında bulundu.

FUAR ÇOK GÜZEL

Eğitimci – Yazar Merve Gülcemal “Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarı çok güzel oldu. Olumsuz hava koşullarına rağmen ilgi büyüktü. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Hazırlanan fuar tadında ve güzeldi” ifadelerini kullandı.

KİTAP GELECEĞE YATIRIMDIR

Kitaplar çocukları uyutmak için değil uyanık tutmak için vardır. Kitaplarla birlikte çocuklar dünyayı tanırlar. Hayal dünyaları gelişmektedir. Kitap okuma alışkanlığı çocuk okula başladığı zaman çok geçtir. Daha erken kitap okuma alışkanlığının kazanılması gerekiyor. Çocuk doğduğundan itibaren anne ve babalar kitapla tanıştırsınlar. Kitap geleceğe yapılan en büyük yatırımdır”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica