Bilim-Teknoloji

Kartepe’de Karne Heyecanı Yaşandı

Kartepe’de Karne Heyecanı Yaşandı

Yüz yüze eğitimle tamamlanan 2021-2022 eğitim-öğretim yılının son zili çaldı. Öğrencilerin heyecan ve neşe içeresinde geldikleri okulun son gününde düzenlenen karne töreni ve çeşitli etkinlikler renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu

Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı
Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı

Kartepe Hasanpaşa Ortaokulunda düzenlenen yıl sonu karne törenine Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Okul Müdürü Erdinç Yelboğa, öğrenciler, aileleri ve muhtarlar katıldı. Sınıfları tek tek dolaşarak öğrencileri tebrik edip, karnelerini veren protokol, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip mutluluklarına ortak oldu.

BAŞARILAR VE İYİ TATİLLER DİLERİM

Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı
Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı

Açılış, saygı duruşu, ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan karne töreni protokol konuşmaları ile devam etti. Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar konuşmasında, “Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyor, heyecan ve mutluluklarını paylaşıyorum. Bu gün burada güzel bir törenle ve hep bir arada olarak bu eğitim-öğretim yılına veda edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emek veren herkese sağlıklı ve başarılar bir eğitim-öğretim hayatı temenni ediyor, iyi tatiller diliyorum” İfadelerini kullandı.

KARNE AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR

Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı
Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı

Öğrencilerin karne sevincini paylaşan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman da “Sevgili gençler hepinizi canı gönülden kutluyorum. Gözlerinizdeki ışığı buradan görebiliyorum, bu çok güzel. Kovid 19 sebebiyle 1,5 yıllık zorunlu aradan sonra, bu yılı yüz yüze eğitimle tamamlayabildik. Allah tekrarını yaşatmasın. Çok emek verdiniz, çalıştınız ve tatili hakkettiniz. Unutmayın ki karneler hiç bir zaman amaç değil, sadece bir araçtır. Tatilinizi çok iyi değerlendirin, dinlenin, eğlenin ve yeni şeyler öğrenmeye devam edin. Hepinize çok mutlu bir hayat diliyorum, bugünkü neşeniz daim olsun” açıklamasında bulundu.

MUHTEŞEM GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENDİ

Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı
Kartepede Karne Heyecanı Yaşandı

Karne dağıtımı ve protokol konuşmaları sonrasında öğrencilerin okulun bahçesinde düzenledikleri birbirinden güzel gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı. “Eğitin Beni” şiiri, öğrencilerin step gösterisi, Artvin Yöresi Halk Oyunları gösterisi, “Bandırma Vapuru” oratoryo gösterisi, Kartepe Belediyesi Halk Oyunları Gösterisi ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu, “Yiyom Yiyom Doyamıyom Doktor Bey” adlı skeç ilgiyle izlendi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica