Genel

Kartepe’de Süper Enduro Heyecanı

Kartepe’de Süper Enduro Heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 4.ayak yarışları büyük heyecan içerisinde yapıldı. Dereceye girenlere ödülleri verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 4.ayak yarışları bu hafta sonu Kartepe Enduro ve Motocross Parkurunda yapıldı. 80 sporcunun katıldığı yarışmada kıyasıya mücadele yaşandı.

6 KATEGORİDE YARIŞ

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 4. ayak yarışları Süper EnduroGP Klasman, Enduro Veteran, Enduro Prestij, Enduro Hobi, Enduro Usta ve Enduro Genç kategorilerinde yarışma yapıldı.

KOCAMAN STARTI VERDİ

Türkiye Süper Enduro ve Motocross yarışlarının startını Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman tarafından verildi. Başkan Kocaman pist alanında incelemelerde bulunurken, yarışma hakkında bilgi alırken, sporculara başarılar diledi.

DERECEYE GİRENLER

Enduro GP

1.Bayram Uysal
2.Aykut Kızıltan
3.Rafet Karakuş

Enduro Veteran

1.Sinan Ordu
2.Mehmet Okuyan
3.Hüseyin Veziroğlu

Enduro Prestif

1.Bayram Uysal
2.Rafet Karakuş
3.Nurdoğan Kuzu

Enduro Hobi

1.Arif Şişman
2.Aykut Kızıltan
3.Osman Karatepe

Enduro Usta

1.Ömer Bulduk
2. Furkan Asan
3.Sezgin Yıldız

Enduro Genç

1.Mustafa Resul Kurtuluş
2.Mehmet Emin Musaoğlu
3.Kenan Kazan

TEŞEKKÜR ETTİ

Büyük heyecana sahne olan yarışma sonrasında ödül töreni yapıldı. Ödül töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak “Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Kartepe’de doğa, eğlence, spor, aksiyon, kuvvet, nezaket, rekabet var. Güzel olan herşey var. Son 2 yılda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak beşinci organizasyonu gerçekleştirdik. İzmit merkezde yapılan tanıtım çok güzel oldu. Burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BİR EMEK VAR

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz “Bu heyecanlı yarışmanın oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada çok ciddi ve emek verilmektedir. Çok zorlu bir yarış yapıldı. Kartepe Belediye Başkanımızın sizlere selamlarını iletmek isterim” açıklamasında bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica