Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kartepe’nin Eşsiz Güzelliği Fotoğraflarla Tescillenecek

Kartepe’nin Eşsiz Güzelliği Fotoğraflarla Tescillenecek … “Bir Başka Güzel Kartepe” adıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında Kartepe’nin doğal, tarihi, kültürel güzelliklerinin tanıtımını sağlamak amacıyla düzenleniyor. detaylar haberimizde…

Kartepe’nin Eşsiz Güzelliği Fotoğraflarla Tescillenecek

KARTEPE BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI

Kartepe Belediyesi tarafından 4’ncü Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ön hazırlıkları tamamlandı. Son başvuru tarihi 15 Kasım 2022…

Kartepe Belediyesi tarafından Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) iş birliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile 4’ncü Ulusal Fotoğraf Yarışması başlıyor. “Bir Başka Güzel Kartepe” adıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında Kartepe’nin doğal, tarihi, kültürel güzelliklerinin tanıtımını sağlamak amacıyla düzenleniyor. Yarışma sonucunda ödül ve sergileme alan eserler Kartepe Belediyesi Pancar Sanat Evi’nde sergilenebilecek.

SEÇİCİ KURUL

Yarışmaya katılan fotoğraflar; Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilek Ertuğ, Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Bölümü-Doç. Dr. Çağatay Göktan, Fotoğraf sanatçısı, KASK Üyesi-Esra Ersoy Aslan, Fotoğraf sanatçısı, İFSAK, FOTOGEN Üyesi-Cengiz Karlıova, Fotoğraf Sanatçısı-Muharrem Bucan, Fotoğraf Sanatçısı GFSF ve KASK Üyesi-Şakir Satır, Fotoğraf Sanatçısı, İFSAK, FOTOGEN Üyesi-Zehra Çöplü tarafından değerlendirilecek.

5 ADET ESER İLE KATILIM

Düzenlenecek olan yarışmada Dijital (Sayısal) Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraf olarak tek bölüm, renkli veya siyah-beyaz, tüm fotoğraflar bir arada değerlendirilecek. Her katılımcı en fazla 5 (beş) adet sayısal renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilir.

YAYINLANACAK

Ödül alan, sergilemeye değer bulunan ve satın alınan fotoğraflar Kartepe Belediyesi web sitelerinde ve TFSF’ye ait https://tfsfonayliyarismalar.org/ adresinde, aynı zamanda düzenleyici kurum ile TFSF’ye ait sosyal medya (Facebook, Twitter, Instagram vb.) hesaplarında tanıtım amaçlı ve yarışmanın amacına uygun biçimde yayınlanacak.

ÖDÜLLER SİZİ BEKLİYOR

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü 5.000 TL ikincilik ödülü 3.000 TL üçüncülük 2.000 TL, Mansiyon (3 Adet) :1.000 TL olarak belirlendi.

detaylı bilgi için www.kartepe.bel.tr adresini veya https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/kartepe-belediyesi-bir-baska-guezel-kartepe-4-ulusal-fotograf-yarismasi-tr?fbclid=IwAR2-kH3btPTyrcM7pmX_UOErEMyDHnFnxQQ0Kq6eq-UbbQgRfWFlpnJxNC4 adresini ziyaret edebilirler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica