İGF

Kayseri Bünyan, KASKİ çalışmalarıyla atık sulardan kurtarıldı

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde iki mahallede yapımı tamamlanan İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne atık suların aktarılması amacıyla toplam 6 bin 350 metre kanalizasyon kolektör hattı imalatı gerçekleştirildi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) – Havaların ısınmasıyla birlikte Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere olan yatırımları hız kazandı. KASKİ ekipleri, altyapı yatırımları kapsamında yatırım ağını genişletti. Bu kapsamda 2020 yılında ihalesi yapılan “Bünyan İlçesi Karakaya, Hazerşah-Yeni Süksün Mahalleri İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesislerine Kanalizasyon Kolektör Hattı İmalatı” işi kapsamında çevre mahallelerin atık sularını tesise ulaştıracak olan projede sona gelindi.

Karakaya Mahallesi, diğeri ise Yeni Süksün-Hazerşah Mahallelerine olmak üzere 2 adet İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisine atık suların aktarılması amacıyla Karakaya Mahallesi’nde 4 bin 50 metre, Yeni Süksün-Hazerşah Mahallelerinde ise 2 bin 300 metre olmak üzere toplam 6 bin 350 metre kanalizasyon kolektör hattı imalatı gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlıklı kentlerin oluşumu için sağlam bir altyapı gerektiğine vurgu yaparak, tüm ilçelere yeteri kadar hizmet götürebilmenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi. Büyükkılıç, sadece merkezde değil ilçelerde de hizmet kalitesini artırabilmek için gayret ettiklerini belirtti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica