İGF

Kayseri Büyükşehir’den Wushu başarısı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehirdeki spor faaliyetlerini yürüten kuruluşu Spor A.Ş. bünyesindeki sporcular ile büyük bir başarıya imza atarak Wushu Türkiye Şampiyonası’nda 11 madalya elde etti

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın spora ve sporcuya verdiği önem ile şehirdeki spor etkinliklerinin lokomotifi konumunda olan Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. Antalya’daki 5-16 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Wushu Türkiye Şampiyonası’na damga vurarak Kayseri’nin göğsünü kabarttı.

SPOR A.Ş.’DEN 6 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Antalya’daki Wushu Türkiye Şampiyonası’nda 6 altın, 1 gümüş, 4 bronz madalya kazandı. Buna göre ‘minik bayan 29 kg Light Sanda Elif Ceyda Yalçın 1’inci, yıldız bayan 32 kg Light Sanda Gül Reyhan Doğaner 1’inci, yıldız erkek 41 kg Light Sanda Muhammed Ali Yıldırım 1’inci, yıldız bayan 45 kg Sanda Ecrin Gülay Düzgün 1’inci, yıldız bayan 38 kg Light Sanda Aslıhan Turhan 1’inci ve büyükler 65 kg Light Sanda Buket Kaya 1’inci olarak altın madalya alırken, genç A 52 kg Light Sanda ise Şahabettin Aksu 2’nci gelerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Genç A 48 kg Light Sanda da Seher Ertürk 3’üncü, genç B 52 kg Light Sanda Ayşegül Koçer 3’üncü, genç A 56 kg Light Sanda Şura Nur Arı 3’üncü ve genç A 60 kg Light Sanda Mustafa Gökhan Gürbüz de 3’üncülük elde ederek bronz madalya kazandı.

BÜYÜKKILIÇ’TAN BÜYÜK BAŞARIYA TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç alınan bu büyük başarının ardından Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin Gençlik ve Spor Kulübü antrenör ve sporcularını tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica