Bilim-Teknoloji

Kayseri Hacılar’da anlamlı okul açılışı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Açılış törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Ak parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, AK parti Hacılar ilçe Başkanı Ahmet Övüç, Özdemir ve Şaşoğlu ailelerinin yakınları iştirak etti.
Programın açılış konuşmasını yapan Hayırsever aile adına Özdemir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Özdemir, “Sağlık merkezi için kolları sıvadığımızda toplumda kaç kişinin yarasına merhem olma düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, 11 ay gibi kısa sürede sağlık merkezimizi tamamladık” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan da sağlık merkezinin adeta bir hastane gibi hizmet vereceğini belirterek, “Göreve geldiğimiz Nisan 2019’dan bugüne kadar gönülden hizmet etmeye gayret gösterdik. Emanet olarak gördüğümüz bu görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçe halkımızın mutlu gününde, hüzünlü gününden onların yanında olmayı felsefe edindik. İlçemize seçim öncesinde vaat etmiş olduğumuz projelerden 29 projenin 24’ünü bitirmek nasip oldu. Vatandaşlarımızın talebinin yerine getirmek adına birçok projeyi de hayata geçirdik” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri’nin hayırsever şehri olduğunu, Hacılarında bu hayırseverlikte önde geldiğini belirterek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü. “Değerli başkanımız ilçemize gerekli çalışmalarını yapıyor. Bizlerde Büyükşehir belediyesi olarak Hacılarımıza gereken tüm yatırımlarımızı ilçe halkımız için yapmaktayız.” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Son olarak Ak parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, Kayseri’nin hayırseverlikte örnek bir şehir olduğunu söyledi.  Hemen her hafta Kayseri’de bir hayırseverin desteği ile yapılan yerlerin açıldığını anlatan Özhaseki, hayır işlerinin önemine değindi. Geçmişte birçok yatırımın birlik ve beraberlik içinde yapıldığını vurgulayan Özhaseki, 19 yıldır iktidarda olduklarını ve her girdikleri seçimde birinci olduklarını anlattı.
Konuşmaların ardından Ülfet & Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi, kurdele kesilerek hizmete açıldı. Protokol daha sonra hayırsever Şaşoğlu ailesi tarafından yapımı tamamlanan Ali Atay Şaşoğlu Ortaokulu’nun açılışına geçildi.  Programın açılış konuşmasını hayırsever aile adına yapan Atay Şaşoğlu, merhum dedesinin Hacılar ilçesine hayır yapmasından gurur duyduklarını belirterek, kendilerinin de bu yolda ilerleyeceklerini söyledi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da hayırsever Şaşoğlu ailesine teşekkür etti. Özdoğan, ilçede 12 okulda 3500 civarında öğrenciye eğitim verildiğini, önümüzdeki yaz ayında son derece modern hayırsever Halit Özkaya ailesi tarafından yapımı devam eden kütüphanenin faaliyete geçeceği müjdesini verdi.
 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica