Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kayseri KAÇEP ilk kez buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadın oluşumu Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) ilk toplantısını KAÇEP’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın başkanlığında gerçekleştirilerek, yeni yönetim listesini açıkladı. KAÇEP, yeni İl Başkanı Adnan İncetoprak’a hayırlı olsun ziyaretini yeni yönetimi ile gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadınlara yönelik yeni oluşumu olan Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) ilk toplantısını KAÇEP’ten sorumlu Kayseri İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın başkanlığında gerçekleşti. Görevine yeni atanan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KAÇEP yönetimi, Başkan İncetoprak’a hediyelerini takdim etti. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan toplantıda, KAÇEP’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın, yeni yönetim listesini açıkladı.

Kayseri’de kadınların kattığı hareketliliği bir adım öne taşıyacaklarını belirten Başkan Kalın, şehrin her noktasındaki kadınlara ulaşacaklarını belirtti. KAÇEP Yönetim listesinin her meslek grubundan, tecrübeli ve donanımlı kişilerden oluşturduğunu ifade eden Başkan Kalın; “KAÇEP; Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları üzerine şekillenen bir oluşum. KAÇEP, Genel Başkan Yardımcılığı düzeyinde temsil ediliyor. Bizler hem Kayseri’deki hem teşkilatlarımızdaki kadın varlığını hareketlendirip, diğer taraftan da KAÇEP’e uygun faaliyetler yapacağız. Hep beraber el ele verip hem Kayseri’mize hem ülkemize, faydalı işler yapmak üzere harekete geçmek için hazırız. Bizler, şehrimizin her noktasındaki kadınlara ulaşacağız, kimin ne derdi ne sıkıntısı var çözmek için çabalayacağız. Kimin içinde ne cevher var bilemeyiz, her gönüle dokunup var gücümüzle çalışacağız. Tüm İlçe teşkilatlarımız ile birlikte ‘Ben’ zihniyetinden uzakta ‘Biz’ zihniyeti ile hareket edeceğiz. Yeni projeler üzerinde daima istişare edip partimizi ve KAÇEP’i el birliği ve gönül birliği ile şaha kaldırıp davamıza sahip çıkacağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izinde devletimiz ve milletimiz için yaşanan sorunları çözme yolunda ilerleyeceğiz. Yönetimimiz 45 kişiden oluşan, yıllarca teşkilatımıza emek vermiş tecrübeli isimlerden, eğitim seviyesi yüksek bilgili ve donanımlı gençlerden oluşuyor. Hepinizin ayrı ayrı mesleğinize ve ilgi alanınıza yönelik görev dağılımını gerçekleştirdik. En kısa sürede KAÇEP, Kayseri’de güzel işlere imza atacak” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica