İGF

Kayseri Kocasinan’da vatandaşların hizmet memnuniyeti

Kayseri Kocasinan’da mahallelerine sosyal tesisler kazandıran Mimarsinan sakinleri, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayradar’a teşekkür etti.

KAYSERİ (İGFA) – Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayradar, çağın gereklerine uygun tesisleri ilçenin dört bir yanına yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.  Türkiye’ye örnek bir ilçe oluşturmak için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı günden daha konforlu bir ilçeye dönüştürdüklerini kaydederek, vatandaşlara daha iyi imkanlarda hizmet sunabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Mimarsinan Mahallesi’nde kadınlara, çocuklara ve erkeklere yönelik ayrı tesisler kazandırdıklarını anımsatan Başkan Çolakbayrakdar, pandemi dolayısıyla hizmet veremeyen tesislerin en kısa sürede faaliyete geçeceği günü özlemle beklediklerini belirtti. Mimarsinan’da çocuklara yönelik eğitim veren sosyal tesis ile hanımlara özel Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet veren çok amaçlı sosyal tesislerin varlığına dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar’a mahalle sakinleri de hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

12 yıldır mahallede ikamet eden Nuh Şahin, pandemi nedeniyle hizmete açılmayan erkeklere özel yapılan tesisi merakla beklediklerini belirterek, “Erkeklere yönelik tesisin bir an önce pandemiyi atlatıp, açılmasını istiyoruz. İki çocuğum var. Buradaki Çocuk Kulübü’nden faydalandılar. Çok güzel etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca Kocasinan’ın yaptığı Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında mahallemize dönüşüm istiyoruz” dedi. 30 senedir mahalle sakini olan 64 yaşındaki Yurt Erdoğan ise, yerel yönetimin çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica