İGF

Kayseri Melikgazi’de tarihi animasyonlara ‘sosyal’ ilgi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tarihe ışık tutan çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediyesi’nin sosyal medya takipçilerine yönelik hazırladığı animasyonlar ilgi görüyor.

KAYSERİ (İGFA) – Hazırladığı animasyonlar ile kültür sanat hizmetlerine katkı sunmaya devam eden Melikgazi Belediyesi, Gazi Osman Paşa ve Selehaddin Eyyubi’nin hayatını sosyal medya takipçilerine sundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi döneminde vatandaşların evlerinde sıkılmaması amacıyla yaptıkları animasyonların beğeniyle izlendiğini söyledi. Her hafta tarihteki kahramanları, padişahları ve hikâyelere destanlara konu olan ünlü birbirinden farklı şahsiyetlerin hayatlarını işlediklerini kaydeden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Bu animasyonların gençlerimize büyük katkı sunacağını düşünüyorum. Çünkü geçmişimizi anlarsak geleceğimizi doğru ve güzel planlayabiliriz. Gençlerimizin kendilerine bu önemli şahısları örnek almasıyla ufukları açılabilir. Dünyayı değiştirenler animasyon filmlerimiz her hafta sonu yenileriyle devam edecek” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica