İGF

Kayseri Talas’ta genç dağcılar Ali Dağı yürüyüşünde

Talas Belediyesi tarafından gençlere yönelik olarak başlatılan “Doğa Yürüyüşü ve Dağcılık Eğitimi” programında teorik bilgilendirmelerden sonra doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Ali Dağı 360 parkurundaki yürüyüşe Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da katıldı.

KAYSERİ (İGFA) – Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda önce yürüyüş teknikleri ve parkurla ilgili olarak bilgiler verildi ardından da profesyonel dağcı Mahmut Gers yönetiminde yürüyüş gerçekleştirildi. Eğitim programı öncesi gençlerle bir araya gelerek yürüyüşün ve sporun öneminden söz eden Başkan Yalçın, sporun mutlu olmaya katkısı olduğunu söyledi. Başkan Yalçın, Ali Dağı 360 Yürüyüş Parkuru’nun konumuna değindi. 

Eğitim programı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yiğit Soylu da programdan memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yalçın’a teşekkür etti. Soylu, pandemi sürecinde doğanın öneminin bir kez daha anlaşıldığını söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica