Siyaset

Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim

Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bülent Arınç AK Parti Genel Merkezinde buluştu. Adaylık sorusu yönetilen Arınç “Aktif siyasette bulunmaya niyetim yok” dedi. Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim

AK Parti Genel Merkezinde buluştular

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bülent Arınç AK Parti Genel Merkezi’ne buluştu. Adaylık sorusu yönetilen Arınç “Aktif siyasette bulunmaya niyetim yok” dedi.

“Çok önemli görevlerin de olduğuna inanıyorum”

Faydalı görüşme oldu, devam edecek. Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim. Bundan sonra tekrar milletvekilliğinden başlayacak değilim. Bunu hiç düşünmüyorum, bu teklif edilecek bir konu değil. Aktif siyasi hayatta bulunmaya niyetim yok. Ama aktif siyasi hayatın dışında da bu ülke için yapılacak çok önemli hizmetler ve çok önemli görevlerin de olduğuna inanıyorum.

“Açıklama yapmak istemiyorum”

Abdullah Gül’ün aday olup olmayacağı yönündeki bir soruya Bülent Arınç, “Her konuyu görüştük, açıklama yapmak istemiyorum” şeklinde cevap verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica